Golden eyelashes

maanantai 19. joulukuuta 2016

Mukavaa joulun odotusta + Muutoksia blogi rintamalla!Hei vaan hei kaikki!


Pahoittelen, etten ole kirjoittanut hetkeen teille kuulumisia tai muutenkaan, mutta tämä marras/joulukuu on ollut aika hektistä, kuten monilla ihmisillä, varmaan tiedättekin! Kiireessä ei riitä motivaatio pukemaan ajatuksia sanoiksi ja päinvastoin. :D On vaan siis odotettava sopivaa hetkeä, kun on tosissaan jotain kirjoitettavaa. 


Minusta joulu on juhlana kiva ja tunnelmallinen, mutta en nykysin siitä niin välitä, kun en ole läheinen perheeni kanssa ja muutenkin joulu merkitsee aikuisena paljon enemmän, kuin lahjoja ja antamista, se on enemmänkin sellainen mukava päivä, jolloin keräännytään yhteen ja tunnelmoidaan, juuri siitä hetkestä nauraen, syöden jne. Joillekkin joulu on hyvin pyhä, osalle kaupallinen ja toiset, eivät taas välitä tuon taivaallista koko joulusta. Itse mä vietän joulun kumppanini/ystävien keskuudessa, juurikin syöden jne. Toivottavasti teillä kaikilla tulee olemaan mieleinen jouluaatto/päivä sekä tuleva vuosi toisi kaikille hienoja asioita/kokemuksia! <3 


Ja muuten hei! Tästä on pitänytkin infota lukijoitani, sillä siirryn kirjoittamaan blogia Metropoli.net sivustolle. Kyseessä on viihdesivusto, jossa monet julkisuudenhenkilöt kirjoittavat blogia, mallit, missit ja tositv:stä tutut kasvot. Olen innoissani uusista tuulista! Olen kirjoittanut valmiiksi muutamia aiheita, joita aion käsitellä tulevassa blogissani, niitä on niin paljon ja sain tosi kovasti motivaatiota tämän uudistuksen ansiosta kirjoittaa aiheita muistiin. Blogi sivuni aukenevat tälläviikolla yllämainitussa osoitteessa, sieltä valitaan "Blogit" jota kautta pääsee klikkailemaan sivuilleni ja lukemaan tekstejäni, katsomaan kuviani jne. Tästä syystä, kun siirryn metropoliin bloggaamaan, niin tämä blogini jää toistaiseksi tauolle!! Heti kun sivuni aukenevat metropoliin, niin ilmoitan facebook sivuillani Joni Virtanen asiasta, joka on julkinen <3 sieläkin saa minua seurata, sekä instagramissa: Thejonivirtanen nimellä. 
- Joni Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti