Golden eyelashes

tiistai 8. marraskuuta 2016

Saara Aalto tatuointi - Katso kuvat/video


 
(Tatuointi liike kalliossa, Fleminginkatu 11.)

Moi kaikki!


Miksi päädyin ottamaan tatuoinnin Saara Aallosta? No.. Olen ihaillut häntä jo vuodesta 2007 kun hän astui julkisuuteen suomi talent ohjelmassa, hänen äänensä, olemuksensa sekä sisäinen intohimonsa tekivät nuoreen 17vuotiaaseen Joniin suuren vaikutuksen. Uskoin jo tuolloin, että hänestä tullaan kuulemaan isommassa mittakaavassa, mutta en osannut arvata ihan tälläistä... Uk Xfactor!  Are u kidding me?!  Seurasin myös muita suomalaisia musiikki-kilpailuja, joissa Saara Aalto oli osallisena ja ensin kummastelin, miten ihmeessä tuo nainen ei vie pottia??! No hyvin nopeasti ymmärsin, ettei hänenlaiselleen supertähdelle ole tilausta tämän kokoisessa maassa, missä platinaa myy suomenkielellä laulavat melonkoliset pop-iskelmä laulajat, niinkuin kautta aikojen, siihen ollaan vaan jääty paikoilleen, vaikkakin onhan monet asiat kehittynyt musiikkibisneksessä varmasti, kuten esimerksi suomalaiset rap-artistit pärjänneet (suomenkiellä) ihan ok.

 
(Tässä ryhdyimme työstämään tatuointia.)
Saara Aalto on kuvankaunis roolimalli, joka omaa huikean musiikillisen lahjan, jonka lisäksi hänen show pistää ällikällä kerta toisensa jälkeen. Halusin myös tällä tautoinnilla osoittaa suomalaisen kannustuksen sekä tuen upealle tähdelle, joka luo kansainvälistä uraa. Minusta on ihan kivaa, kun kaunis nainen koristaa ihoani, joka tunnetaan upeasta äänestä! En välitä mitä muut ovat mieltä teostani, niinkuin en yleensäkkään, koska teen itseeni koskevat päätökset muiden aikuisten tapaan aivan itse. Toivottavasti kuitenkin pidätte tatuoinnistani ja kommentoitte reaktionne!Harkitsin tautointia jonkunaikaa, mutta yleensä vain päätän asian ja sitten toteutan, oli kyse pienestä tai vähän isommasta asiasta, enkä ole oppinut tähän ikään vielä katumaan tekojani. No googletin varmaan kaikki pk-seudun tautointi paikat, sitten törmäsin sellaiseen kuin artwork tattoo heidän kotisivuillaan kerrottiin, että he ovat erikoistuneet juurikin muotokuvien tekemiseen, kun olin katsonut heidän kotisivujen galleriasta aiempia töitä, niin olin aivan myyty! He ovat oikeita taiteilijoita, niinkuin minunkin tatuoinnista näkyy. Vielä on havaittavissa punoitusta, mikä vääristää varjostuksia aikalailla, mutta se vie aikansa kun saadaan lopullinen lopputulos. Olen enemmän, kuin tyytyväinen lopputulokseen, palveluun ja tästä pitkäaikaisesta unelmani täyttämisestä! Kyseinen tautointiliike sijaitsee:  Fleminginkatu 11, 00500 Helsinki. Puh: 0400/ 787 068En ole varmasti ikinä jännittänyt noin kovasti mitään, kun perjantaina klo 12 mennessäni tatuointiin. En tiedä kuvaako jännitys oikeaa tunnetilaa, mutta olin kärsimätön odottamaan lopputulosta, sillä olin niin innoissani tästä tautoinnista. Varmasti rakkain tatuointi, jonka omistan. Tatuointi liike oli kaikinpuolin siisti ja viihtyisä, eikä mitenkään luolamainen, kuten jotkut saattaa olla sisustukseltaan ja tosiaan nämä miehet ovat alansa huippuja! He ovat olleet tässä mainitsemassani osoitteessa n 4vuotta.


Kuvasimme ystäväni Juhan kanssa tatuoinnin tekoa vaihe vaiheelta, niinkuin hyvä ystävä, niin Juha oli super innoissaan minun vuokseni ja eleytyi myös yhtä kovasti tähän intoiluuni. Uskokaa, mutta hyvä ystävä on kultaakin kalliimpi aarre, kunhan vain sanon...Tässä nyt kuvia:(Tatuointi muotokuva, Saara Aalto.)

Tässä vielä videoklippiä fiiliksistä paikanpäältä yms.
                                                             - Joni Virtanen

5 kommenttia: