maanantai 21. marraskuuta 2016

Blogihaaste: Kysymyksiä kysymysten peräänHei kaikki!


Viimeisestä postauksesta onkin hieman aikaa, kun olen ollut aika kiireinen ja olisi ollut aikaa, niin ei ole löytänyt motivaatioo kirjoittaa mistään, tosin päivitän esim facebook sivuani aktiivisesti, jos kärsivällisyys ei aina riitä odottamaan blogitekstejäni, niin tulkaa ihmeessä facebook kaverikseni tai seuraamaan minua sinne, niin olen silloin "käytettävissänne" 24/7 juttujeni kanssa. Nyt tuli tosiaan halu tehdä tälläinen blogihaaste, jossa kysellään 3 asiaa; Mistä pidän, en pidä jne jne jne... Toivottavasti pidätte! 


3 asiaa, joista pidän...
Seksi roolileikit, kesä ja musiikki.


3 asiaa, joista en pidä...
No en pidä yleisistä vessoista, ääliömäisistä ihmisistä tai jonottamisesta 
(pätee kaikkeen, missä joutuu odottelemaan)


3 asiaa, joita tein viikonloppuna...
Nautin hyvästä ruuasta, ystävän seurasta ja katsoimme uk x factoria (kannustimme yhdessä Saara Aaltoa). Siinä aika hyvin tiivistettynä, vaikka takana oli kokonaisuudessaan mukava ja vauhdikas viikonloppu. Nyt onkin hyvä ottaa levonkannalta..


3 asiaa, jotka osaan...
Aiheuttaa hysteriaa, ärsyttää ja ilahduttaa! Joo o:D


3 asiaa, joita en osaa...
Heittää volttia (vaikka homo oonkin) ajaa autoa, enkä soutaa veneellä. Nimimerkillä; ympyrää soutanut 15min??. :D xD

3 asiaa, jotka haluaisin osata...
Useiden kielten puhuminen, olisi jees! Olisi kiva oppia myös aikatauluttamaan, niin että olisin aina ajoissa. Haluaisin osata laulaa! Kuka nyt ei haluais olla kultakurkku? Toki tästä kultakurkusta juolahti mieleen syväkurkku, sekin voisin olla mielelläni, koska öykin ihan liian helposti, mitä ikinä suuhuni tungetaankin :D :D hahah. Joo.


3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...
Jatkaa huomenna joulusiivousta, eli perinpohjaista jynssäistä pitkin kaappeja. Viikata & silittää vaatteet kappiin. Jee jee :D Juuri tänään sitä yrittäessä tehdä, siis viikata vaatteita kaappiini niin kattovalaisin räjähti ja käytössä oli enää pöytävalaisin, jonka valossa ei nyt näe mitään, joten odotan huomiseen! Ajella mun sänki, että voin kuvitella olevani taas pikkupoika. :)


3 asiaa, joista stressaan...
Stressaan esimerkiksi, jos en ole vastaillut palautteisiin ja muihin sähköposteihin tai unohdan jonkun menoni, toki myös saamattomuus stressaa, silloinkun se iskee! Joskus stressaa myös ihan stressaamisen "ilosta" eli tottumuksesta. Stressaan myös ihmisten tuijottamisesta ja kovista äänistä.


3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...
Luonto, musiikki ja ystävät! Toki vähän mun mieskin, riippuu vähän rentouttaako vai päinvastoin.. <3 ;D

3 asiaa, joista puhun useasti
Parisuhde, ulkonäkö, muistoista. Tää nyt oli vähän kinkkinen kysymys, kun en ole pistänyt mieleeni mistä tuuppaan puhumaan usein. Mun miesystävä kommentoi, että puhun mun bloggaamisesta ja ulkonäöstä usein. :D Hell yeah.


3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle
Näin talven alla kaikki lämpönen vaate on suosikkilistalla! Neuleet, hupparit, farkut. 


3 asiaa, joita en pue päälleni...
Tiukat pillifarkut, punaiset farkut, kaikki oranssi vaate, yöks..3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...
Juoksumatto (voisi kelillä kuin kelillä treenailla kotona lämpimässä ja hikoilla mielinmäärin ilman katseita) uuden puhelimen ja kannettavan tietokoneen. 


3 asiaa, joista unelmoin...
Hmm. No entistä isompi oma-asunto, vaikka tässäkin on riittävästi neliöitä meille kahdelle (vierashuoneen kera + omasauna ja lasitettu parveke) mutta haluisin niin ison, että saisin itselleni suuren vaatehuoneen ja bloggaamiseen tarkotetun työhuoneen itselleni. Siinähän olikin kolme asiaa, mutta unelmoisin tietysti myös menestykkeskäästä blogiurasta. 


3 asiaa, joita pelkään...
Pelkään ylikaiken kesäsin ampaisia, hiiriä/rottia ja pelkään ihan vaan pimeää. Monia muitakin asioita, mutta tässä kysyttiin vain kolmea, joten en nolaa itseäni tämän enempää. ;D


3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa...
Toivoisin treenaavani säännöllisesti rutiininomaisesti päivittäin, jota teen nyt satunnaisesti ja että olisi työ, josta tienaisi kivasti ja ulkomaan reissu olisi myös kiva piristys lähitulevaisuudessa. Eli nyt heti ja vähän äkkiä! :D  - Joni Virtanen            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti