Golden eyelashes

torstai 13. lokakuuta 2016

Miesten ripsienpidennykset part2 - Kuvia & ajatuksia aiheesta ( Syystarjoukset myös naisille)


Ciao!


Palaten nyt ripsienpidennyksiin, joista kirjoitin aiemmin blogissani. Miehille suunnatut hyvin neutraalit ripsienpidennykset, jotka tuo ilmeeseen särmää sekä avaa katsetta mukavasti. No jokatapauksessa olen nyt "kantanut" näitä ripsiä silmissäni, eikä ole ollut minkäänlaisia ongelmia, eikä niissä tunnu edes olevan mitään ylimääräistä. Kukaan ei ole huomannut omaavani ripsienpidennyksiä, ellen itse ole maininnut asiasta, vaan enemmänkin kaikki pitävät silmiäni vaan erityisen kauniina, heh...Kuullostanpas nyt itserakkaalta, mutta tällä halusin rehellisesti viestittää, että miesten ei tarvitse pelätä kaikkien huomaavan tätä toimenpidettä, koska uskon aika monelle suomalaiselle hetero miehelle olevan isojuttu tehdä mitään tälläistä, ettei tulisi leimatuksi homoksi tai vastaavaa. Jenkeissä ripsienpidennyksiä käyttää heteromiehet, niin tähdet kuin taviksetkin. Suomessa me tullaan vähän perässä näissäkin jutuissa...Toki on maskuliinisia homoseksuaaleja, joiden luulisin olevan innoissaan tälläisestä uutuudesta! Kyse ei ole enää, että sinulle tehdään naisten toimenpiteitä, vaan nyt ne on tehty miehille, etkä tule liikkeestä ulos näyttäen drag queenilta, vaan edelleen mieheltä, mutta huollitetulta mieheltä. Anyway...Naiset kannattaa huomioida yläpuolella oleva kuva, jossa kerrotaan Golden eyeslashes:n syystarjouksista: 📣Syksy on täällä ja illat pimenee! Ajattelimme ilahduttaa teitä syyskampanjalla, jossa tarjoamme asiakkaille huikeat tarjoukset! 📣😇
💆 Säihkettä silmiin upeilla volyymiripsillä.
Syyskampanjan tarjoukset: 
👉Natural Look volyymiripset nyt 85€ (norm. 100€) ja näyttävämpää lopputulosta hakeville Dramatic Look volyymiripset 99€ (norm. 120€).
Tarjous on voimassa 15.10-15.11 eikä tarjousta voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.
🚩🚩Varaa aika osoitteessa http://www.goldeneyelashes.fi/ajanvaraus
🚩Soita : 0207350060 Näette hillityn kädenjäljen sekä luonnollisen tuloksen. Nykyään on trendiä tehdä asioita, kuten ottaa huulitäytettä, botoxia, niin ettei sitä välttämättä muut huomaisi, samoin meikki tehdään samalla tyylillä. Toki mieltymyksiä on monia, mutta itse tykkään seurata trendejä ollen ajanhermoilla asioiden suhteen, mikä on siistiä ja mikä taas ei..:) Aina siis voidaan kohentaa yksityiskohtia itsessä, niin ettei muut huomaa, varsinkaan tuntemattomat ihmiset eivät voi tietää huulitäytteistä, ripsienpidennyksistä, botoxista jos toteutat kaiken maltillisesti. Voi olla tosi laitettu, mutta ulospäin se ei vaan näy kauheasti... Toisaalta jos nimenomaan haluaa korostaa esim huuliansa, sekä toivoo saavansa huomiota niillä osakseen, niin se on ihmisen etuoikeus! Jokainen saa toimia toivomallaan tavalla. The lookilla esim kyllä kuunnellaan ensisijaisesti asiakkaan toiveita.


Ja niin palataan takaisin ripsiin. Mulla on pahatapa eksyä joskus aiheesta, mutta tosiaan olen käynyt alusta asti Golden Eyeslashes Finland Facebook  liikkeessä ottamassa ripset, jonka jälkeen huoltamassa niitä. Sielä on erittäin mukava henkilökunta, viihtyisät tilat ja sijaitsee ihan koivukylän juna-aseman vieressä!! Eli julkisilla ihan todella helppo kohde matkustaa. 

Nämä miehille suunnatut ripsienpidennykset löytyy Golden eyeslashes finland liikkeen valikoimasta nimellä #miestenripsienpidennykset ja hinta on 65euroa. Se ei ole ollenkaan paha hinta, niiden karvojen istuttaminen sormilla yksitellen on todella tarkkaa työtä ja tässä menee noin 1-1,5 h kun olet valmis, kun tehdään ensimmäistä kertaa, siinä voi makoilla rauhassa ja vaikka jutella ripsiteknokkisi kanssa, jos kiinnostaa. Saat jopa peiton päällesi jos tulee vilu tai tekee mieli ottaa torkut. :) 


Itse olen kuullut monilta tutuilta kehuja, kun olen esitellyt näitä ripsiä, että ne sopivat mulle täydellisesti, eikä ole yhtään liikaa kasvoilleni. Kehuja on aina mukava kuulla! Pienetkin yksityiskohdat parantaa meidän itsetuntoa, piristää mieltämme ja tuo uutta puhtia arkeen! Lähde säkin testaamaan suomeen rantautunutta miesten uutta trendiä. Ja naisille on nyt syystarjoukset käynnissä, joten nyt saa edullisesti räpsyttimit kuntoon.


Puh. 020 7350060 ajanvaraus.

Osoite:
Koivukylän puistotie 1 
Vantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti