Golden eyelashes

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kuka tykkää sinusta sellaisena kuin olet?Kuka tykkää sinusta sellaisena, kuin olet? Puolet minusta haluaa uskoa, että kaikki ne hyvät ihmiset, joihin törmäät elämässäsi vaikuttaa sinuun positiivisesti, kunhan olet omaitsesi, osa heistä voi jäädä elämääsi vilpittömyytesi tähden, kun uskallat olla omaitsesi, sillä mielestäni jokainen aito ihminen on kaunis tavallaan. Ihminen kuitenkin pettyy valtavasti matkanvarrella ihmissuhteissa, luottamus särkyy ja kuulet ikäviä juoruja, kun olet vasta uskoutunut ihmiselle, jolle luulit riittäväsi sellaisena, kuin olet...Tapaat kuitenkin elämässäsi väkisinkin ihmisiä, jotka eivät välttämättä rohkene toteuttaa itseään, saati näyttää muille millainen todella on ja se johtaa usein kateuteen, seläntakana puhumiseen. 


Joudun vieläkin miettimään kuka todellisuudessa on kaverini, ystäväni, saati haluaa minulle pelkkää hyvää sekä on luottamukseni arvoinen, toki luottamuksen voi pettää kuka tahansa, olen vain extra varovainen uusien tuttavuuksien suhteen. Olen ollut joskus typerä, josta minut tiedetään, jonka johdosta olen helppo kohde mustamaalata. Onneksi hyvin usein kuljen silmät selässäni, joten minua on aika vaikea käyttää hyväksi, mutta nämä luottamus ajatukset puhuttelevat silloin tällöin minua sekä läheisiäni, kun puimme vastaavia tapauksia, epämiellyttäviä ihmissuhteita. 


Käsittelen luottamusta aika usein blogissani, tosin erimuodossa, jos osaa lukea rivienvälistä ja olen ihan samankaltaisen postauksenkin kirjoittanut aiemmin, mutta haluan päivittää ajatuksiani kyseisestä aiheesta, koska tunnen sen aina olevan ajankohtainen, läsnä kaikkialla. Tästä huolimatta kenenkään ei tule rajoittaa liikaa sosiaalista elämäänsä miettien vain; "voinko luottaa" se taas ajaa hyviäkin ihmisiä pois ympäriltäsi, eikä se ole tarkoitus. On omattava jonkunlainen maalaisjärki, mikä on kaverilta/ystävältä sopivaa, milloin ja mihin on vedettävä raja.


Kaikesta huolimatta ikävät asiat opettaa meille selkeämmin, miten täälä tulee selviytyä, miksi kannattaa olla tarkka ympäristöstään, se vaikuttaa hyvin paljon kaikkeen elämässäsi. Ikää tullessa lisää vasta ymmärtää aitouden tärkeyden, kuten monien muidenkin asioiden tärkeyden. Nuoruus on hyvin pitkälti naivia aikaa monille, mutta on toki poikkeuksia! Riippuu hyvin paljon, miten paljon kukakin kokee nuoren elämänsä aikana, vastoinkäymiset kasvattaa liiankin varhain joitain nuoria, se on ikävää, sillä se huolettomuus, sinisilmäisyys on nuoren huoletonta aikaa, kun pidetään hauskaa ja opitaan pikkuhiljaa asioita, joskus se tapahtuu rytinällä. Meneepäs tämä teksti taas diipiksi, mutta se kai on tarkoituskin. Tykkään nimenomaan käsitellä kaiken ulkonäkötyyli asioiden lisäksi syvällisiäkin aiheita. Se on yhtä paljon minua, kuin pinalliset puolet. 


Monesti kun juuri sinua haukutaan, arvostellaan, se voi hyvinkin johtua rohkeudestasi olla mikä olet, eikä suinkaan tyhmyydestäsi, vaan muiden silkasta katkeruudesta itseensä, uskalluksesta! Pitää muistaa, että he, jotka eivät uskalla olla omiaitseään, heidän itsetunnon on jokin asia menneisyydessä polkenut, joten en suosi kostoksi olemalla ilkeä heillekkään, vaan pikemminkin sulkea elämästäsi. 


Toki on myös hyvä katsoa peiliin, jos kuulee kaikkialta kritiikkiä ja miettiä, sekä kysyä hyviltä ystäviltä, jos tunnet olleesi jollain tavalla ylimielinen, ilkeä ym ja toivoa, että he antavat rehellisen vastauksen, niin voit aina parantaa ns "virheitäsi" sekä siinä tapauksessa, kaikista upeinta on anteeksi pyytämisen jalotaito!! :)


Se siitä aiheesta! Palaan varmasti vielä tulevaisuudessakin tähän. Olen tässä sairastellut flunssaa muutaman päivän, eikä loppua näy! Mulla olisi kova hinku kuntosalille viimein, mutta se venähtää nyt jonkintovin, kunhan paranen. Kylmyys on tehnyt tehnyt siis tehtävänsä väsymyksen lisäksi, heh. No aina kestää tottua uuteen vuodenaikaa ja kohtahan suunnitellaan jo jokavuotisia pikkujoulujamme tai niitähän vietetään jo enskuun loppupuolella, joten ei kovin pitkä aika niihinkään. Joulu ei ole mun juttu sinäänsä, vaikka tunnelmallista aikaa se on. <3 Kirjoittelen tässä lähempänä jouluperinteistämme, minkälaisia talviharrastuksia ym minulla onkaan. Tähän väliin mahtuu kuitenkin vielä muita juttuja <3 Kiitos ajastanne, palaan pian..- Joni Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti