Golden eyelashes

torstai 8. syyskuuta 2016

Miehille suunnatut ripsienpidennykset NYT suomessa!
Hei kaikki!


Haluan hehkuttaa jälleen erästä pienehköä muutostani, nimittäin minulle tehtiin ensimmäisenä suomessa! Miehille suunnatut ripsienpidennykset (neutraalit, tuuheuttavat) hyvin kuvaa miehille suunnattuja ripsienpidennyksien tarkoitusta. Nämä tehtiin yhteistyössä Golden eyeslashes nimisen yrityksen kanssa, joka sijaitsee koivukylässä. Tutustuin Monika Simm nimiseen yrittäjään sielä ja  hänellä on ehdottomasti suomen parhaat ripsitekijät, sillä monet suomalaiset tähdet käyttävät heidän palveluitaan, sekä tottakai ihan tavalliset naiset! Heidän kouluttaja on mm lontoosta, samoin liikkeitä maailmalla!


Jokatapauksessa vierailin muutamaan otteeseen heidän liikkessään ystäväni seurana, kun hänelle tehtiin ripsienpidennykset tai hän kävi huollattamassa ripsiä, siinä samalla ihastelin heidän työnjälkeä, sekä kauhistelin omia ripsiä, jotka eivät näy mm valokuvissa(selfieissä) tai muutenkin livenä, ellei tule ihan kasvojeni lähelle! En kuitenkaan halua näyttää drag queenilta 24/7 joten en uskonut voivani koskaan saavani itselleni moista. Rautaisena ammattilaisena kuitenkin Monika sai idean sekä suunnitteli, juuri minulle sekä yleisesti miespuolisille sopivat ripsienpidennykset, jotka eivät halua liian naismaista ilmettä kasvoihin, mutta haluaa silmien erottuvan ja vaikuttaahan se kuitenkin koko kasvojen piirteisiin, jos ripset eivät näy ollenkaan....:)

 Toki jos haluaa överit ripset, niin sekin on mahdollista! Ja muuten huomatkaa, että kulmani on myös mutoiltu kyseisessä paikassa! Se tehtiin uudella lankatekniikalla ja 15min 20e :) Eli ei hinnalla pilattu, eikä oikeesti satu tai juuri tunnu missään.


Ideana tässä on kuitenkin, ettei suomessa ei ole aiemmin lanseerattu miehille omanlaista ripsienpidennyksiä tai edes suositeltu sellaista, mutta nyt se rantautunut suomeen ja kiitos siitä koko Golden eyeslashes finland ja erityisesti Monika, sekä todella taitava Elina, joka loihti nämä minulle! Itse toimenpide on hyvin leppoisa, nimittäin täytyy vain makaa pehmeällä lepotuolilla jonkinaikaa, siinä voi samalla jutella henkilökunnan kanssa tai ottaa vaikka nokoset! Itse nukahdin viimemetreillä :D Siinä menee jonkinaikaa, mutta miesten ripsienpidennykset on vain murto-osa siitä ajasta, kun esim naisilla! noin 1h-1,5 tai riippuu varmaan paljon ihmisestä, millaiset ripset hänelle onkaan.

Mietin muuten ennen tätä kokemusta, että tuntuuko ripsienpidennykset ihan kauheilta tai kutiaako silmäni kokoajan, niin vuorokauden jälkeen ei kyllä tunnu miltään, ihan niinkuin ei olisi mitään ylimääräistä! Olen nyt vain peilaillut ja kuunnellut kavereiden kehuja näistä ripsistä! Muut ei toki huomaa, ellei kerro omaavansa ripsienpidennykset, koska näiden on tarkoituskin olla miehille hieman piirteitä korostava sekä huomaamaton muutos, vaikka ripset näkyvät, se näyttää hyvin luonnolliselta, kuten näette kuvistani. Kaikki lukijani saa -10 e koodilla "JONI" sen voi ilmoittaa varatessa aikaa kyseiseen toimenpiteiseen. Koodi on voimassa 10.9 - 10. 10. 2016

FacebookGolden eyeslashes Finfland
Puh. 020 7350060 

Osoite: Koivukylän puistotie 1 
01306 vantaa


                                                      - Joni Virtanen

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö, että voikohan mesolangoilla kohottaa kulmia ? ja voiko käydä niin että ne langat jää jotenkin näkyviin ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki voi mesolangoilla kohottaa! Ei tosiaan ole mahdollista, että mesolangat jäisi näkyviin :D Se on ohuen ohutta "lankaa" joka jää ihonalle, se on myös biohajoavaa, eli täysin turvallista ja toimenpide kivuton! =) Ota yhteyttä The Look:n ja sulle kerrotaan lisää kaikesta mahdollisesta. :)

      Poista