Golden eyelashes

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Otsa botox & huulitäyte tarjouskoodi seuraajilleni!Heissuli vei!Piipahdin eilen tutussa ja turvallisessa kantapaikassani, eli The Lookilla! Kallistuin tälläkertaa koko otsan botoxiin, en ole aiemmin ottanutkaan botoxia mihinkään, mutta nyt halusin hieman arvartaa katsettani sekä koko ilmettä, jonka koko otsan botoxilla saa aikaiseksi! Botox pistot oli verrattavissa hyttysten pistoon paitsi, että jälkeenpäin ei kutita :D Eli ei tunnu juuri missään. Luulin, että sattuisi oikeasti, koska otsassa on niin ohkainen nahka, mutta ei tosiaan sattunut. Botox vaikuttaa ensikertalaisella noin 3-4vk:n sisällä, mutta jotain pitäisi tapahtua jo 2vk päästä! Botox on monikäyttöinen aine esteettisissä toimenpiteissä, sitä voidaan käyttää myös liialliseen hikoiluun kainaloihin, päänsärkyyn jne. Useinmiten kaikilla on sellainen mielikuva, että vain vanhemmat ihmiset käyttävät botoxia ryppyihin/juonteisiin, mutta myös paljon muuhun!

The Look:n sairaanhoitaja Kimmo käsitteli otsani botoxilla sekä huuleni hyaluronihappo princess volume:lla.  Kuvassa huulissani on valkoista voidetta, joka on puudutusvoide, jonka otin nyt varmaan toisen kerran elämäni aikana :D yleensä mennään ihan kylmästi ilman puudutuksia, mutta päätin kokeilla ja se oikeasti auttaa hyvin paljon! Suosittelen kaikille, että The Look:lle huulitäyttöön mennessä otatte puudutuksen, niin huomaatte!


Ylläolevassa kuvassa on lopputulos, eli hieman muhkeammat pusuhuulet! Pidän itse kovasti tälläisestä, mutta ihmisethän tykkäävät mistä tykkäävät, jotkut luonnollisista ja osa muhkeimmista tai siinä välimaastossa olevista. Itse saa päättää! Niinkuin olen useasti sanonut kirjoittaessa näistä operaatioista.


Tälläkertaa mulla on super huikee tarjous kaikille seuraajilleni ja jopa valinnanvaraa valita! Huulet (Volume) ja otsan botox 690€ (norm.869€)TAI Filler ja yhden alueen botox 490€ (norm.640€)  Koodi: "jonivirtanenthl 16"  Koodin voit mainita puhelimitse, kun varaat aikaa tai vaikka paikanpäällä, toki myös netissä! Koodi käy jokaisessa The look:n toimipisteessä! HUOM! Koodi on voimassa 27.8.2016 asti, eli kannattaa varata aika toimenpiteeseen ennen 27.8 niin tarjous on voimassa. Kannattaa katsoa The look:n sivuilta, missä kaikkialla toimipisteitä on, jos ei satu olemaan omassa kotikylässä, niin aina voi varata ajan lähimpään kaupunkiin. 


Yhteystiedot: The Look
Puh: 040- 7712053

Osoite: Malminrinne 2- 4, Helsinki.

Ihanaa kesää teille kaikille! <3


- Joni Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti