Golden eyelashes

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Takana hullu viikko!                                                          Hei vaan kaikki!Oon nyt sairastellut kesäflunssaa, jonka johdosta viettänyt aikaa hyvin paljon kotona ja nyt vihdoin olen toipunut lähestulkoon kokonaan, mutta eilen vasempaan silmään iski jokin perkele ja on nyt turvonnut kivasti. Oon kärsinyt aiemminkin silmätulehduksista useita kertoja, enkä ymmärrä sen aiheuttajaa? Eräs lääkäri sanoi, että silmätulehdus on verrattavissa korvatulehdukseen, jos se kerran tulee, niin tulee jatkossakin herkästi. Kiva! Tänään on pakko lähteä päivystykseen hakemaan antibiootit ja ellei turvotus silmässä ala laskeutumaan, niin se tietää lisäpäiviä neljänseinän sisällä!!!! Tuun ihan oikeasti hulluksi, jos en pääse ollenkaan ihmisten ilmoille, vielä hullummaksi kun katson itseäni peilistä ja näen monsteri silmäni, argh.


Kokoviikko ollut aika epäonnista, sillä tiistaina jouduin ulkomaalaisten hyökkäyksen kohteeksi, mutta siitä enemmän seuraavassa seiskassa. Kaikenlisäksi hävitin tässä tohinassa tavaroitani, mutta onneksi löydettiin ne! Heh. No joskus on hyvä kokea pieniä alamäkiä arjessa, niin oppii olemaan taas kiitollinen, kun päivät sujuu ongelmitta ja ilman suuria vastoinkäymisiä. On tärkeää olla kärsivällinen ja hyväksyä ikävätkin asiat, oli ne pieniä tai suuria, niin ne kuuluu elämään.


Olin viimeviikonloppuna ystäväni kutsumana hottistalossa juhlimassa heidän nk tupaantuliaisia, sielä oli hyvin mielenkiintoisia ihmisiä ja kaikenkaikkiaan meillä oli ihan mukava ilta! Näette syyskuussa tv:stä lisää. Hottikset formaatti on mielestäni tosi nerokas ja hauska, oon ylpeä että ystäväni kuuluu jo toistakertaa sarjaan ja on tykätty persoona. Monet on kyselleet, miksi en kommentoi blogissani koskien kyseistä realitya tai ystäväni taivalta sielä, niin tuossa nyt tiivistin mielipiteeni kummastakin. <3


Ja niin..Kuulin, että hyvin monet olivat tarttuneet tuohon järjestämääni huulitäyte tarjoukseen The Lookilla, joka menikin jo ohi, mutta kun tarjous tavoitti hyvin monet ja oli paljon kysyntää, niin aion lähiaikoina järjestää teille uuden diilin johonkin muuhun hoitoon! Saa laittaa viestiä, että mikä kiinnostaisi juuri sinua? Ilmoitan kyllä täälä blogissani kaiken tarvittavan tiedon! :)  
Takana kaikenkaikkiaan hulluviikko, mutta mahtuu siihen kivojakin asioita. Jatkan parantumista ja mietin muutamia aiheita, joista haluaisin kirjoittaa blogiini. :) Palataan pian! 


                                                            - Joni Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti