maanantai 27. kesäkuuta 2016

Parisuhteeni kariutui seksittömyyteenJa kyse ei ollut liiallisesta seksistä, eli emme tosiaankaan harrastaneet seksiä kuin kanit, päinvastoin! Seksiä ei näkynyt tai kuulunut vuoteen, jonka jälkeen aloin jo kaipaamaan todella paljon läheisyyttä, olin kyllä siinä välissä kysellyt sen perään, mutta asia jäi aina selvittämättä...En kirjoita tästä aiheesta huomion takia, vaan ihan vilpittömästi haluan jakaa tärkeän asian kanssanne sekä hieman puida läheisyyden tärkeyttä...


Olen ollut pitkiä kausia sinkkuna ja on tullut harrastettua irtosuhteita sekä ihan rehellisiä seksisuhteita, eli vakkaripanoja tavallisen ihmisen kielellä sanottuna. Seksiä on siis ollut aina, sekä lyhyet parisuhteeni on ollut aina intohimoisia (tietenkin) ei siinä ehdi kyllästymään toiseen, ainakaan fyysisesti ja koska seksiä on aina ollut, en ole ajatellut, etten voisi elää ilman sitä. En ole halunnut ajatella, että seksiä on yksi tärkein juttu suhteessa, se on siis paljon muutakin kuin orgasmi, se on läheisyyttä, välittämistä ja intohimoa. Aikuisena ajattelee seksin eritavalla, kuin esim teini-ikäisenä, jolloin hormonit ohjaa enemmän, kuin aivot.


Läheisyyden puute vaikutti hyvin paljon itsetuntooni, koska ajattelin salaa mielessäni, että en kelpaisi hänelle tai enää kellekkään, vaikka totuus on onneksi toinen, heh. Niin vain voi joskus käydä parisuhteesta tulee platoninen, eli tuntee tietynlaista kiintymystä, mutta suhteessa ei kuitenkaan ole mitään intohimoa tai muuta, se on henkisesti hyvin raskasta, jos ei osaa lähteä siitä. Aloin saada myös paniikki/ahdistuskohtauksia, saan niitä vieläkin. Toki voin jo paremmin ja olen ymmärtänyt tietyt seikat, jotka vaikuttivat suhteeseemme, miten vaikuttikin.


On tärkeää keskustella kumppanin kanssa näistä asioista kasvotusten, jos asia ei korjaannu, niin kannattaa suosiolla lähteä parisuhteessa, eikä jäädä roikkumaan, kuten itse tein. Se oli minun virheeni ja oma päätökseni, mutta tässä ollaan taas "hieman" viisaampia! :)


Oikein hyvää viikonalkua teille kaikille ja vielä parempaa pride viikkoa kaikille!!!


                                                      - Joni Virtanen

1 kommentti:

  1. Kivan avoimesti kirjoitettu teksti, ongelmasta mikä parisuhteessa voi olla. Tsemppiä kesääsi- ja näin hyvää blogia tulen varmasti lukemaan vielä toistenkin.

    VastaaPoista