tiistai 17. toukokuuta 2016

Tyhmä tyhmä tyhmäHei vaan!


Haluan kirjoittaa eräästä epämielyttävästä kokemuksestani, joka tapahtui eräässä yökerhossa tannoin. Istuin iltaa seurueeni kanssa, olimme ehtineet tilata yhdet viinilasilliset. Istuimme keskustellen niitä näitä. Huomasin, että meitä lähestyy noin 30+ vahvassa humalatilassa oleva naishenkilö, joka hymyili ikäänkuin hyvissä aikeissa tulossa tervehtimään. Hän katsoi lähestyessään vain minua, no sitten hän oli pöytämme päädyssä, sitten yhtä äkkiä sieltä suusta pulppusi, vaikka minkälaisia solvauksia kohdistuen minuun! Hän mm kysyi "onko sua vauvana raiskattu" Are you kidding me?!

Itsehillintäni on nykyään erittäin hyvä, enkä provosoidu kovin helposti tai näe järkeä noteeraa negatiivisia asioita, kun ympärilläni on paljon hyvää. Nyt vähän turhauduin ja käskin hänen poistua heti, suuntaa näyttäen, niin. Kesti hetken, mutta hän poistui takavasemmalle. Tuon tilanteen jälkeen katsoimme kaikki toisiamme kummastellen välikohtausta sekä tietysti olimme kaikki hyvin järkyttyneitä. 


Onhan näitä tapauksia, eli toisiansanoen ihmiskunnan"toivoja" moneenlähtöön, jotka ei kunnioita sen enempää toisia, kuin itseäänkään. Tästä tullaan taas siihen, mitä ajatuksia minussa moinen tapahtuma herätti, että muuttaako alkoholi oikeasti joistain tuollaisia?  Ymmärtäisin 18vuotiaan sekavan käytöksen muutaman siiderinkin jälkeen, mutta aikuinen ihminen ja puhuu tuntemattomalle noin törkeästi...


Sanotaan, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä viisaammaksi tulet. Minusta viisas ihminen on hyväkäytöksinen ennenkaikkea, kunnioitat itseäsi sekä muita, tiedät virheesi ja myönnät ne. Tyhmä ihminen ei käyttäydy hyvin, saati omaa kunnioistusta.. Jos olet surkea, vaikka matematiikassa; et ole tosiaan tyhmä, vaan tietämätön! Voit oppia sekä kehittyä kirjojen/koulutuksen avulla, mutta tyhmä ihminen ei ota opiksensa mistään, koska hän ei tiedosta todellisuutta tai osaa sopeutua yhteiskuntaan itsekkyytensä takia. 


Hyvät käytöstavat on mielestä erittäin siisti ja kovajuttu, johon kannattaa kyllä tähdätä! <3

Ei mulla tässä muuta, halusin vain jakaa tämän kokemuksen ja mietteen teidän kanssanne, Positiivisia ajatuksia teille kaikille!! :)- Joni Virtanen

1 kommentti:

  1. Voi kamala kuinka epämiellyttävä kokemus! Hirveää tuollainen, että yökerhossa tuntematon, huomattavassa humalassa oleva ihminen tulee huutelemaan asiattomuuksia! Kaiken kaikkiaan hirvittävä kokemus sinulla ollut! Koita jaksaa, ressukka parka!

    VastaaPoista