Golden eyelashes

maanantai 16. toukokuuta 2016

The Look: Huulientäyttöä - Ennen & Jälkeen KUVAT - Tarjouskoodi lukijoille!!!
   Tervehdys kaikki lukijat ja oikein mukavaa viikonalkua!Harmiksemme sää vähän vaihtelee haarmasta aurinkoiseen, mutta pitää olla tyytyväinen tähänkin lämpöön sekä valoon, mitä on tarjoolla! Kesä on vaan niin upeaa vuodenaikaa, että puolestani voisi olla ainainen kesä, tosin onhan se rikkaus kokea  4 vuodenaikaa, kaikessa on jotain positiivista. Mennääs kuitenkiin asiaan...Eli.

Ajattelin vastata tässä blogissa kysymyksiin koskien huulientäyttöä, sekä annan lukijoilleni koodin, jota käyttämällä saa huikeaan hintaan huulet! Huulia voi myös muotoilla, rajata ja nostaa! Oikeiden ammattilaisten käsissä kaikki on mahdollista. Jos mietit huulientäyttöä ensimmäistä kertaa ja sua pelottaa nk duckface efekti, niin aivan turhaan! Sinä saat itse päättää määrän, sekä lisäksi asiantuntevat pistäjät selostavat tarkkaan määrän ym vaikutuksen, sekä toteuttaa halutun lopputuloksen. Jotkut meistä haluaa vähän näyttävemmät huulet, kun toiset taas vain hieman korostaa, se on makuasia, jota pystyy säädellä kuin mitä muuta tahansa. :) 
Kuvassa: Suvi Pitkänen 

Kun saan viestejä ihmisiltä, joissa he kysyvät kauneusoperaatioista/toimenpiteistä, missä olen itse ollut, niin monet kertovat pelkäävänsä jo itse klinikalle menoa tai yhteydenottoa, sekin on aivan turhaa! The look:n henkilökunta on todella rentoa ja he saavat unohtumaan piikkikammot, sen lisäksi mm huulientäyttö on todella nopeasti ohi! Kipua pelkääville on tottakai puudutus voidetta, jota tarjotaan aina ennen operaatiota, itse oon "vähän" malttamaton, enkä ota mitään puudutuksia, se on kuitenkin niin nopeasti ohi. 

Mennessä toimenpiteeseen kirjoitetaan ensin asiakaslomake, jossa kysytään perustietoja, siinäkään ei kauaa nokkatuhise. Sitten istuudut mukavaan toimenpide tuoliin ja henkilökunta aloittaa rauhallisesti toimenpiteen selostaen kokoajan mitä tekee sekä
näyttää mahdollisesti välillä peilistä, miten muutos näkyy jo ja kysyy asiakkaan mielipidettä kertoen esimerkkejä vaihtoehdoista, kun niin monella eritavalla voi korostaa tai muotoilla ihmisen piirteitä. Kokonaisuudessaan kaikki menee todella nopeasti ja rennosti. Ei turhaa stressiä siis.Pakko myös tarkentaa, että huulia täytetään hyaluronihapolla, eikä botoxilla, se on hermomyrkkyä. The Look käyttää princess volum nimistä hyaluronihappoa, joka on maailman yksi parhaista täyteaineista! Hyvin kestävää ja laadukasta ainetta. Kestää helposti noin 6kk ainakin itselläni ja tästä tullaan siihen, että tosiaan senkään takia ei kannata pelätä huulientäyttämistä, koska ne eivät jää sellaiseksi vaan voit aina lisätä halutessasi tai jos et pidäkkään, niin ajankanssa aine lähtee pois. Haluatte varmaan nähdä "Ennen & Jälkeen" kuvat, joten laitan tähän alle nähtäväksi parikuvaa. 


Ja nyt tullaan varmaan parhaaseen kohtaan, eli annan teille tämän koodin, jolla saatte huulet hintaan: 265e (norm 490e) Tällä hinnalla ei Helsingistä saa mistään yhtä tasokkaasta paikasta huulia. Koodi: "jonivirtanenthl 16"  Koodin voit mainita puhelimitse, kun varaat aikaa tai vaikka paikanpäällä, toki myös netissä! Koodi käy jokaisessa The look:n toimipisteessä! HUOM! Koodi oikeuttaa vain kyseiseen huulienmuotoiluun ja on voimassa 15.6 asti, eli kannattaa varata aika toimenpiteeseen ennen 15.6 niin tarjous on voimassa. Kannattaa katsoa The look:n sivuilta, missä kaikkialla toimipisteitä on, jos ei satu olemaan omassa kotikylässä, niin aina voi varata ajan lähimpään kaupunkiin. 

The Look
Puh: 040- 7712053

Osoite: Malminrinne 2- 4, Helsinki.Oikein mukavaa kesää kaikille ja palataan taas pian!! 


- Joni Virtanen

4 kommenttia:

 1. Moikka! Mihin asti koodi voimassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sori! Korjasin juuri tekstiin, että 15.6 asti voimassa. :) <3 Jos et halua vielä siihen mennessä, niin voit tok varata sen ajan pidemmälle, kunhan varaat sen ennen tuota päivämäärää. :)

   Poista
 2. Pakko kommentoida, että Helsingistä monestakin paikkaa saa alle 200 eurolla tarjoushintaan, jos vaan jaksaa tarjouksia kyttäillä. Jotenkin The Lookin hinnat on ollu huippukorkeella viimeaikona, eikä oikeesti hyviä tarjouksia oo tullut, höh! :/

  Mutta ihanat huulet anyways! Just hyvä lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saa alle 200e mutta silloin ei varmasti kyse ole Princess volum:sta tai muutenkaan kauhean vahvasta aineesta, vaan jostain kevyestä filleristä. Kannattaa aina tarkistaa laatu hintasuhde :) Kiitos!! :)

   Poista