Golden eyelashes

maanantai 9. toukokuuta 2016

J&J karkkiteema syntymäpäivät & muuta!
Sain viimeinkin aikaiseksi kirjoittaa blogiini pienehkön tauon jälkeen. Tässä välissä on tapahtunut yhtä sun toista mm vanhenin vuodella, eli olen nyt huikeat 26vuotta! Ikä ei vielä paina, saati stressaa, mutta onhan se hassua kun luku kasvaa, mutta tyyppi itse ei, hah tai no ehkä vähän liiottelen. Väkisinkin tässä kasvaa joka tasolla, kun aikaa kuluu ja kokemuksia karttuu, niin se vain on. Olen kuitenkin aina tälläinen luonnonlapsi, enkä usko vanhempana laittavani mitään ikäni varaan, sillä haluan elää täysillä sekä kokea olevani nuori ennenkaikkea sisältä.


Vietimme ystäväni Juhan kanssa yhteiset syntymäpäivät, kun tosiaan molemmat täytämme vuosia 3 toukokuuta, tosin erivuosina vain, meillä on 3vuotta ikäeroa ja Juha on vanhempi osapuoli. Meidän teemana oli sellainen karkkimaa, eli koristeluissa oli erilaisia vaahtokarkkeja, pinkkejä ilmapalloja, muffinsseja yms! Eräs Juhan hyvä ystävä (kampaaja) ja minun suhteellisen uusi tuttavuus leipoi meille kauniin kakun, josta laitan myös kuvan tänne. Kauniin ulkonäön omaava kakku, myös maistui yhtä hyvältä, kuin miltä näytti! Juhlat meni kaikinpuolin mukavasti sekä suunnitelmien mukaan, eli kaikilla oli kivaa ja kaikkea riitti kokoillan.

Jos mietitte mitä kaikkea ylläolevassa pöydässä on tarjoolla, niin ainakin sydänmen muotoisia savulohi cocktail leipiä, kinkkupaprika piirakkaa, lihapullia/nakkeja. Muut herkut oli: Täytekakku, muffinssit, vaahtokarkit, tikkarit ja popcornit sekä ofcorse suklaata. :)


Syötiin, juotiin ja jatkettiin myöhemmin Helsingin yöelämään juhlimaan porukalla. Hyvässä seurassa on kiva juhlia, missä vain! Paikan ei tarvitse olla mikään kummoinen, kunhan seura on hyvä. Meidän ystävä/tuttavapiiri on aika sekalaista, värikästä ja kaikki tulee jotenkin toimeen toistensa kanssa, joten ei tarvitse ikinä pohtia voiko erilaisia persoonia tuoda yhteen. Hyvin se on mennyt ja aikuisten maailmassa on suotavaakin hyväksyä muut sellaisena kuin on välittämättä taustoista tai muusta sellaisesta.

Juhlien jälkeen vietettiin pienellä porukalla vielä vappua perään, kävimme piknikillä ja pyörimme keskustassa sielä sun täälä. Onnistunut ilta part2! No tuon jälkeen podin ylenpalttista väsymystä varmaan viikonajan, että kai oli ihan hauskaa! :D


Muuten olen ollut entistä tarkempi mitä suuhuni laitan ja mitä en, sillä nykyään jos syön yhden muffinssinkin, niin turpoan lähes heti sen muffinssin verran tai jos juon alkoholi juomia, niin turpoan triplasti, ihan muodottomaksi! Ja sitä en halua!! On siis pysyttävä tiukkana, sekä keksittävä kivoja liikunnallisia harrastuksia kesälle, että ei viihtyisi liikaa drinkkien parissa terasseilla tai kaikenmaailman tapahtumissa, joihin näin kesänaikana varmasti satelee kutsuja, huh.. Oon aiemmin kirjoitellutkin kuntoilusta paljon ja olenkin kuntoillut, mutta olen lipsunut ruokavaliosta sekä antanut herkuille periksi, mutta nyt on hyvällä mallilla mun herkkulakko ja syöminenkin tuntuu olevan hallinnassa, joten kuntoilustakin on nyt hyötyä enemmän! :D Näillä mennään.


On tulossa muutamia mielenkiintoisia proggiksia, joista ilmoittelen myöhemmin. Voin vaan sanoa, että The Look:n kanssa olemme suunnitelleet yhtä sun toista ja palaveeraamme tälläviikolla asioista, sitten voin kertoa enemmän. <3 Odotan innolla uusia haasteita ja kuvioita!


- Joni Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti