tiistai 1. maaliskuuta 2016

Puhutaanko jostain muusta?


"puhutaanko jostain muusta."


Joskus tulee eteen mielenkiintoisia keskustelu tuokioita kavereiden tai uusienkin ihmisten kanssa, vaikka liittyen kuolemaan,sairauksiin ja muihin vähän vakavempiin aiheisiin. Rakastan vakavien asioiden puimista, varsinkin kun käy vuorovaikutusta asian tiimoilta, sillä yleensä raskaimmat asiat tulee puitua omassa mielessä, yksin.


Seurassa on kuitenkin aina vähintään yksi ihminen, joka katkaisee mielenkiintoisen keskustelun, sanoen; "Onpa meillä puheenaiheet, jotain iloisempaa, kiitos" Ja tuon jälkeen yleensä muut ihmiset nyökkäävät ikäänkuin mielistäen tuota yhtä ihmistä, olevan samaamieltä keskustelun tasosta, no...Keskustelu katkeaa, eikä kukaan enää keksi mitään järkevää sanottavaa. Olen joutunut niin monesti tuollaiseen kiusalliseen tilanteeseen. Kaikenlisäksi on vaikea olla kuulostamatta hölmöltä tuollaisen jälkeen, kun yrittää olla hauska tai keveä puheillaan, huoh.


Toki voi olla ahdistavaa puhua mm kuolemasta, jos on hiljattaisia menetyksiä yms. Ei ketään tule ahdistaa "nurkkaan" tai tehdä pahaaoloa. Hassua kun juuri sellaiset ihmiset, eivät kyllä katkaise keskustelua, eikä valita aihetta liian raskaaksi, vaan yleensä huomionkipeät ihmiset haluavat katkaista liian syvälliset keskustelut, sillä huomio heistä siirtyy. Kyseinen asia ärsyttää itseäni todenteolla ja aion seuraavalla kerralla paneutua asiaan, että ilmaisen oman turhautumisen, sekä käsken kyseistä ihmistä kertomaan, vaikka kokoillan vitsejä, sekä pitää puheenaiheita yllä tai muuten hän saa lähteä seurasta. Heh.

Saatan kuulostaa nyt tosi lapselliselta sekä pikkumaiselta ja saatatte pitää outona; miksi kirjoitan tästä blogiini? Edelleen tämä on julkinen päiväkirjani, joten turhautumista on pakko purkaa ajoittain asioista, joita pyörität pienessä päässäsi.


Mulle kuuluu ihan hyvää ja olen ollut viimepäivinä tosi iloinen, kun aurinko on paistanut, sekä kevyt ruokavaliokin on muuttanut paljon mielialaani, olen pitänyt sen kevyenä, mutta en kovin tiukkana, koska en halua epäonnistua tässä elämänmuutoksessa! Kuntoilua on lenkkeilyn muodossa, sekä kotona tehtyjen treenien muodossa. Rakastan kevättä sekä kesää, niin nyt on vaan positiivinen fiilis kokoajan, kun ratsastetaan lemppari vuodenajoillani!


Ollaan vähän oltu laiskoja Juhan kanssa videovlogin kanssa, mutta älkää huoliko. Kyllä me niitä videoita aiotaan tehdä ja tulee varmasti vähän aktiivisempi kausi pian, niin sekin korvaa tämän etana vauhdin. :)


Kaikkea hyvää lukijoilleni ja muistakaa olla kuulolla.


- Joni Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti