Golden eyelashes

lauantai 19. maaliskuuta 2016

ihan kuin ydinpommi räjähtäisi                                         Kivaa lauantai iltaa!Kerrotaan alkuun vähän kuulumisia, olin tuossa torstaina aivan mielettömällä ylex:n järjestämällä parasta ennen (ysäri) risteilyllä, joka yllätti hyvin positiivisesti! Laiva oli täynnä mielettömiä ihmisiä, kaikilla oli hyvä fiilis. Tapahtuma oli todella nopeasti loppuunmyyty, mutta itselläni kävi aikoimoinen tuuri, kun erään tuttavaporukan yksi jäsen perui tulonsa, niin pääsin hänen tilalleen. Jee! :)


Bileet jatkui oikeastaan vuorokauden ympäri, ihmiset tulivat paljon tervehtimään ja kerrankin voi sanoa, että kyllä suomalaiset osaa pitää hauskaa! Näin paljon ihmisiä, jotka tanssivat ja pitivät hauskaa ilman alkoholia tai eivät ainakaan vetänyt överikännejä. Tanssilattiat täyttyi enemmän melkeinpä miehistä, kuin naisista, eikä ollut tappeluita tms ikävää härdelliä. Harvoin käyn missään tapahtumissa, koska en tykkää suurista ihmismassoista, festareillakin olen käynyt tasan kaksikertaa, kun pääsin vip:nä rauhallisemmalle puolelle, en olisi muuten tykännyt. Festarit ei siitä huolimatta ollut minun juttuni.
Muuten on mennyt kaikki on mennyt ihan rauhallisissa merkeissä. Tapaan kavereitani usein, keksimme kaikkea mukavaa tekemistä, kamppailen ruokavalioni kanssa. Siinähän se aika meneekin! Yhtä sekamelskaa, draamaa ja rakkautta, sitä ei meidän porukasta lopu! Rakastankin draamaa jollain tasolla, kunhan sitä ei ole liikaa ja voin halutessani kadota tilanteesta, hah (sellaisia useat homot sekä naiset on) tai ainakin osa meistä, ei saisi yleistää.Välillä kuitenkin tunnen itseni henkisesti uupuneeksi, enkä juuri jaksa ihmisiä. Tänään on juuri sellainen päivä, en voi avata esim facebook sivustoa, jonka avatessa tuntuu, ihan kuin ydinpommi räjähtäisi ja haluan aina vastata kaikille tutuille sekä tuntemattomille, joten näinä "väsyneinä" päivinä olen mielummin kokonaan pois kaikkialta somesta. Puhelimeni on ollut kokopäivän äänettömällä ja olen mm katsellut leffoja, syönyt kraavilohi leipiä, siivoillut ja tehnyt ihan kunnon päivällistä; jauhelihakiusausta, namm. Yksi mun lemppari ruoka. 


Eilen tosiaan tulin laivalta ja ollut muuten rauhallinen viikonloppu ja näillä mennään, koska ensviikko on täynnä kaikenlaisia haasteita, joihin pitää kerätä energiaa! Mukavaa viikonloppua nyt vielä kaikille ja kaikkea hyvää.


                                                        - Joni Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti