maanantai 15. helmikuuta 2016

Top 5 - Ärsyttävää/ Huvittavaa ihmistyyppiä

Top 5 - Ärsyttävää/ Huvittavaa ihmistyyppiä1. Ärsyttää ihmiset, jotka kommentoivat sinua sosiaalisessa mediassa tai muualla, kuin tuntisivat sinut oikeasti.  Tälläisiä tapauksia on aika ajoin, he ovat yleensä aktiivisia stalkkereita, joilla ei ole kauheasti sisältöä päivissään, he eivät oikeastaan tee mitään, siksi heidän on hyvä asettua ns muiden yläpuolelle todeten, etteivät tosiaan ymmärrä kaltaisiani, heh...


2.  Itseäni huvittaa, kun joku kaveri tai tuttava yrittää valehdella minulle, koska minulle ei mene mikään läpi, vaikka saattaisin hymyillä ja myönnellä vain, saatan huvikseni kysyä lisää ja ikäänkuin ilmein näyttää hänelle, että uskon todella mitä sanotaan. En halua nolata ihmisiä kyseenalaistamalla asioita tai sanomalla suoraan, että älä viitsi valehdella.

 Minua ei loukkaa valehtelu, ellei sitä tehdä muiden kustannuksella tai aseteta viattomia pahaanvaloon valehtelemalla, sellaista en hyväksy ikinä. En toki voi luottaa tälläiseen ihmiseen ikinä tositilanteissa. Minusta ihminen, joka valehtelee käyttää ääntänsä voimakkaammin, painottaa yksityiskohtia ja hänen katseensa harhailee. Taitavat valehtelijat voivat katsoa silmiin valehdellessaan, mutta heidänkin äänenkäyttö sekä yksityiskohdat voimistuu/tarkentuu. On jotain muutakin, mitä en osaa tässä selittää. 


3. Tyhmää esittävät ihmiset, jotka yrittävät olla hauskoja tai söpöjä. Mikä saa näiden ihmisparkojen luulemaan, että esittämällä tyhmää on entistä söpömpi tai hauskempi? Ihmiset saattaa naurahtaa vieressäsi kiusantuneena esityksestäsi, mikä on aina yhtä läpinäkyvää näillä ihmistyypeillä, voi luoja. Olen ollut itse tälläisessä tilanteessa monesti ja se kiusallinen tilanne yleensä jatkuu, jatkuu ja jatkuu! Kun naurat tekonaurua kiusantuneena hänen "olen bimbo" esitykselle, ihan vain kohteliaisuutena, niin hän vain jatkaa samaa toistaen, huoh. :D 


4. Nuorten varhaiset ikäkriisit. Kuulen aika paljon kaikkialla, miten nuoremmat ja nuoremmat kärsivät muka ikäkriisiä täyttää ne 18vuotta tai 30vuotta, mielestäni heidän ei tulisi kärsiä vielä ikäkriisistä tai ehkä itse olen niin ajaton sekä sinut itseni kanssa, mutta en ymmärrä turhaa stressaamista iästä, mille ei voi mitään. Tämä ei ärsytä, vaan huvittaa enemmänkin. Ihmisten tulisi elää elämäänsä nauttien siitä. :) 5. Kaikesta samaamieltä/erimieltä olevat. Sano mitä vaan, niin joko ollaan samaamieltä tai erimieltä kaikesta, se on hieman ärsyttävää, mutta toisaalta sekään ei nyt maailmaani kaada. En voi vain viettää aikaani kauheasti tälläisten ihmisten kanssa, koska saan päänsärkyä. 


Kirjoitin 5 seikkaa, jotka vähän ärsyttää tai huvittaa itseäni. Haluan vielä tarkentaa, että vaikka minua ärsyttäisi kuinka paljon jokin asia, niin en tunne tarvetta loukata ketään kasvotusten tai raivostua kenellekkään heidän ominaisuuksista. Annan kaikkien olla sellaisia kuin on, mutta itse voi valita seuransa jne. :) Jos joku sanoo jotain ärsyttävää, niin en ole ihminen, joka tarttuu siihen ja vääntää asioista, vaan pysyn mielummin hiljaa ja annan muiden päteä, keillä on siihen enemmän tarvetta. 


Oikein hyvää yötä kaikille! Ja mukavaa viikonalkua <3 <3 Pidetään kiva viikko!


- Joni Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti