Golden eyelashes

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Uusien vaatteiden esittelyä & asiaa tyylistäni - Katso kuvat


Hei kaikki ja mukavaa keskiviikkoa!


Elämä alkaa taas voittamaan, nimittäin pikkuhiljaa tämä flunssainen olotila alkaa kääntymään voiton puolelle^^ Jess! Esittelen teille kuvien muodossa muutamia uusia vaatteita, joita olen lähiaikoina ostanut tai parhaillaan tilauksessa, sillä monet vaatteeni ulkomailta, mutta shoppailen myös ihan perus h&m, jack&jones jne jne. Ei ole mitään tiettyä kauppaa tai merkkiä, josta pitäisin. Tykkään swag tyylistä, blingbling:stä ja sitten ihan pelkistetystä tyylistä esim, siniset farkut, paita/huppari ja siihen korut ja kivat kengät, niin sekin näyttää tosi hyvältä. Asusteilla saa paljon aikaiseksi, vaikka olisi ihan perus farkut sekä pusero ja kengät vaikuttaa kokonaisuuteen erittäin paljon. Tykkään koruissa hopeasta, kirkkaista timanteista, sekä mustista niiteistä/kivistä koruissa.


Vaatteissa tykkään isoista printeista, painetuista teksteistä ja kuvista, mutta niitä ei saa olla liikaa. Materiaalina tykkään puuvillasta ja myös sellaisesta liukkaasta kangaasta, en muista nimeä. Paidoissa tykkään tekonahasta, niiteistä ja säihkyvistä timanteista, verkoista mm. Housuissa en tykkää olevan mitään erityistä, paitsi tykkään tosi paljon revitystä kuosista farkuissa, mutta näin talvisin ihan perus farkutkin käy. Tosin käytän myös revittyjä talvisin, jos niissä on kangas välissä.

 Nykyään en jaksa miettiä pukeutumista päivittäin, mutta kun lähden johonkin syömään, juhlimaan tai ihmisten ilmoille edustamaan, silloin se on tottakai tärkeää. Nuorempana halusin näyttää kotonakin hyvältä peilatessa, se olisi nyt kauhean stressaavaa, mutta siinä 18-20 vuotiaana, se on vain kivaa, eikä yhtään stressaavaa. :)


Kysytään usein, mistä tilaan kun tilaan, niin ilmoitan kaupan tuotteiden(kuvien) alla! On kysytty, kuinka usein ostan uusia vaatteita, niin lähestulkoon joka kuukausi. Tarvitsen aina uusia vaatteita eritilanteisiin, sekä kyllästyn hyvin helposti materiaaliin. En heitä vanhoja vaatteita ikinä roskiin, joita en tykkää käyttää enää, vaan lahjoitan niitä eri hyväntekeväisyys järjestöihin, esim uffille, mutta en enää vie sinne. Punainenristi /pelastusarmeija on myös hyvä vaihtoehto ylimääräisille vaatteille.(Paita/disturb.fi)


Laitan tähän loppuun muutamia kuvia uusista jo ostetuista, sekä uusista tulokkaista! Tuo ylläoleva paita on postissa matkalla luokseni ja tykkään tosi kovasti tuosta rististä, sekä kiiltävistä niiteistä sen ympärillä, siinä on myös huppu. Sopii monenlaisiin tilanteisiin.
Paidat/Topstreetwear     Tuossa on muutama lippiksistäni, suurinosa topstreetwear nettikaupasta. Yksi espanjasta ja loput mitä omistan on stokkalta ja erikaupoista, dc, adidas jne.


Keltainen huppari on H&M nettikaupasta, jonka hetki sitten tylsyyttäni tilasin yöllä. Tykkään värikkäistä vaatteista, nimenomaan paidoista. Kesäisin käytän jonkunverran värikkäitä shortseja.
                                                                   H&M 


Kahdet farkut ja yhdet chinot, myös H&M.

Mun lempparit, tällähetkellä nämä punaiset kengät. :)- Joni Virtanen

Blogi ehdotuksia/ideoita, voitte laittaa jatkossakin emailiin: jonivirtanen90@gmail.com

p,s klikkaamalla kuvia, saat ne isommaksi.