maanantai 4. tammikuuta 2016

Sekoileva pettäjä poikaystäväTervehdys ja hyvää uutta vuotta 2016 rakkaat lukijat!


Haluan avautua vuodenvaihteen kunniaksi teille ajatuksistani, sekä muutoksista, joita tämä vuosi tuo tullessaan. Haluan lisäksi olla rehellinen itselleni, sekä teille, jotka seuraatte "ihailette" tai "vihaatte" minua...On paljon juoruja/huhuja, jotka on lähtenyt joidenkin epämääräisten ihmisten taholta. Haluankin teidän mielummin lukevan asioita blogistani, ne varmasti on ainakin suuntaa antavia, koska itse luultavasti tiedän vielä paremmin, missä mennään elämässäni.


Kaikista hauskinta, kun muiden taholta annetaan ymmärtää, että elämässäni on paljon meneillään, mm parisuhde ongelmia, pettämistä + sekoilua, niin todellisuudessa noista mikään ei pidä paikkaansa, eikä mitään erityistä ole meneillään, heh. Aluksi en pitänyt tuota hauskana, vaan pikemminkin olin ihmeissäni ja mietin, miksi kukaan väittää olevansa lähipiiristäni väittäen tuollaista blogeissa ym, somessa ?

 Jostain syystä olen joutunut joidenkin ihmisten tunnemyrskyjen kohteeksi, mutta en anna sellaisten enää vaivata minua. Tiedän, että katkeruus on maailmanpahin tunne, tunsin joskus niin perhettäni kohtaan ja näin huomasin, että tuo tunne tuhoaa ihmisen nopeasti sisältä, joten kasvatin, sekä kehitin itseäni tuosta tunteesta pois, enkä ole tuntenut enää pitkään aikaan katkeruutta. Kun ihminen tuntee paljon negatiivisia tunteita, silloin on katsottava peiliin ja miettittävä, miksi näin? Hyvin 99% todennäköisyydellä suurinsyy olet sinä itse. Kaikki lähtee mielestäsi, voit hallita mieltä ja tuntea itsesi onnelliseksi, vaikka asiat ei menisi aina niinkuin sinä haluaisit, se ei ole edes mahdollista elämässä.

Negatiivisuudesta tullaan taas siihen, että olen pettynyt itseeni, miten mm 2015 vuosi meni juosten asioiden perässä, ikäänkuin jäisin jostain tärkeästä paitsi. Näin on käynyt ennenkin ja se on taattu, jos biletät tai vietät muuten turhien asioiden keskuudessa liikaa aikaa, niin seura on sen mukainen. Sanotaan, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis! Se on täysin totta.

Minulle vain riittää epäluotettavat ihmiset, jotka haluaa loukata, tehdä elämästäsi kurjan tai yrittää edes mitään edellä olevaa. Haluan tänävuonna sensijaan panostaa kuntoiluun, sekä aitoihin ihmissuhteisiin, joita elämässäni onneksi on. Aion keskittyä asioihin, jotka oikeasti koen tärkeäksi sekä hyväksi itselleni. <3

Ja, ettei ihan koko blogi menisi valittamiseksi, niin oli viimevuodessa paljon hyviäkin juttuja! Suurin ilonaihe oli nenäleikkaus, johon vihdoin lähdin ja proggiksia, joista kuullaan tänävuonna, sekä hauskoja muistoja ystävien, rakkaani kanssa.


Olemme olleet yli 2 vuotta nyt nykyisen miesystäväni kanssa, nämä parivuotta on olleet elämäni onnellisinta aikaa hänen kanssaan <3 Sen lisäksi, että elämäni on kovin helppoa sekä hauskaa, niin tunnen paljon rakkautta, turvaa ja päivä päivältä yhä enemmän vain. Ennen tätä parisuhdetta elämäni oli hullua, johon kuului paljon erimiehiä, seurustelua, eroa ja draamaa! Nyt sellainen on hyvin kaukana minusta, sekä arvomaailmastani. No, ehkä elämäni on vieläkin hullua, mutta eritavoin! Draamakin voi olla yhtä hurjaa, mutta erillaista, kuten saadaan lemmenlomalla salamaniskua osaksemme jne. :) En ole siis sekoileva pettäjä poikaystävä, ole nyt tai ollut koskaan, heh.- Joni Virtanen

Email: jonivirtanen90@gmail.com