Golden eyelashes

lauantai 23. tammikuuta 2016

Kasvojen kohentamista mesolangoilla - Lukijoille tarjousta pukkaa!


Pirtsakkaa lauantaita kaikille!


Pakko kertoa, että kävin eilen The lookissa ottamassa ensimmäistä kertaa elämässäni mesolankoja, kun kärsin monien muiden tapaan kaksoisleuasta, niinkuin tiedätte, se on myös suht hoikkien ongelma, joka häiritsee päivittäin peiliin katsoessa tai joutuu miettimään selfietä ottaessa erikuvakulmia, joissa kaksari ei tulisi esille. Minua ainakin häiritsi tarpeeksi kauan, joten soitin Suvi Pitkäselle The lookkiin ja kysyin mitä tälläiselle kaksarille voisi tehdä, ilman kirurgisia toimenpiteitä, niin hän ehdotti minulle heti mesolankoja. Olin kyllä kuullut monilta, niiden olevan tehokkaita kiristämään sekä kiinteyttämään ihoa, niillä voi myös kohottaa kulmakarvoja,poskia, vatsaa tai vaikka peppua! Ihan loistava keksintö kaikinpuolin, koska toimenpide on täysin kivuton, nopea ja oikeasti tehokas! Ylläolevassa kuvassa on The Lookin ihana sairaanhoitaja ja kuten näette hymyä irtoo, vaikka neuloja jo leuassa, eli neulat ei juurikaan tunnu missään. :)Joillakin on kai vääräkäsitys, että kyseisessä toimenpiteessä käyvät vain iäkkäämmät ihmiset, väärin! Monet ikäiseni ottavat mesolankoja mm ihan kaveripiirissäni on useita henkilöitä, jotka ottanut mesolankoja erilaisiin ongelma kohtiin tai vain kohentaakseen erikohtia kasvoista. Olin itse aivan unohtanut, kunnes soitin tosiaan Suville ja hän ehdotti mesolankojen ottamista kaksoisleukaan. Jos haluaa nopeasti, vaivattomasti sekä edullisesti kohennusta (mihin haluaakin) niin suosittelen mesolankoja kaikenikäisille ja kokoisille ihmisille. On myös vaihtoehto ihmisille, jotka ei halua kirurgisia toimenpiteitä.


Ajattelin laittaa hyvän kiertämään ja neuvottelin oikein kivan tarjouksen kaikille lukijoilleni, muistakaa lukea tuo allaoleva teksti tarkkaan ja toimia siten, niin saatte samat hoidot, kuin minä ja todella edulliseen hintaan. Tuola tuolissa maatessani juolahti heti mieleeni, että miten moni kärsii tästä samasta ongelmasta ja miksei muustakin, niin haluan ehdottomasti edes auttaa ihmisiä saamaan apua. =)


 Kaikille lukijoilleni, jotka varaavat ajan toimenpiteisiin nyt tammikuun puolella, salic happokuorinta 99e (norm 150-250e) sekä mesolangat 25e kpl (norm 35-45e) Eli riittää kunhan varaatte ajan tämän kuukauden aikana, vaikka menisitte toimenpiteeseen vasta ensikuussa, mutta aika on varattava tammikuun 2016 aikana, niin saatte tarjouksen! Mainitkaa blogini/nimeni varatessa aikaa kyseisiin toimenpiteisiin, niin saatte hoidot mainitsemaani hintaan. 

The Look, Helsinki: 040 7712053. FacebookThe Look/ Kauneusklinikka Tiina Jylhä, Helsinki

Minulta kysytään tosiaan myös usein, miten omaan niin hyvin ihon, niin yksi salaisuus on salic- happokuorinta, jossa käyn säännöllisesti The lookissa. Syväpuhdistaa, heleyttää ja vaikka mitä! En vois enää elää ilman tuota happokuorintaa, voi täysin unohtaa kauppojen kasvonaamiot, jotka sisältää ties mitä epämääräistä. Pidän ihosta huolta mm juomalla paljon vettä sekä käymällä happokuorinnassa, varsinkin nyt talvella kannattaa hoitaa ihoa! Tässä vähän infoa enemmän kasvohoidosta:

 Salic-salisyylikuorinta

Salisyylihappo pehmentää keratiinia eli proteiinia, joka on osa ihon rakennetta. Tämä helpottaa kuivan ihon kuorimista. Akneihon hoidossa hapolla voidaan puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia, koska salisyylihappo liukenee ihon omaan rasvaan. Siten se auttaa myös mustapäiden torjunnassa.

Salisyylikuorintaa voidaan käyttää myös herkän ja punoitukseen taipuvan ihon pinnan uudistamiseen.


Laitan tähän loppuun vielä parikuvaa, sekä enemmän tietoa mesolangoista:
Ja laitan vielä kuvan erihenkilöstä, jolle laitetaan vatsaan mesolankoja: 

Mesolangat – ilman veistä tehtävä kasvojen kohotus

Mesolangat asetetaan paikoilleen injektiomenetelmällä, ne ovat biohajoavaa materiaalia.Tulos on toimenpiteen jälkeen heti nähtävissäja säilyy jopa kaksi vuotta. Mesolangat kiinteyttävät ja kohottavat ihoa. Hoidossa iho säilyttää heleytensä ja elastisuutensa eikä paksuunnu. Mesolagat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvatavat fibroblastien määrää. Verenkierto hoidettavalla aluella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Tämä pitää ihon hyvinvoivana.

Menetelmällä voidaan tehdä koko kaulan alueen tai kasvojen alueen kohotus. Tiivistää jonkin muun alueen ihoa, esimerkiksi käsivarsista tai vatsasta. Mesolangat sopivat myös rintojen tai takapuolen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen.

Mesolankojen vaikutus kasvoille

Kollageenin muodustumisen stimulointi ihossa (aktiivisin aika ensimmäiset 2-3 kuukautta)
Kasvojen keski- ja alosan piirteiden paraneminen
Lymfan luonnollisen liikkumisen paluu
Miimisten juonteiden rentoutuminen
Ryppyjen silottuminen ja täyttyminen. Ero fillerista on se, että mesolangat eivät aiheuta kasvojen piirteiden suurenemista
Kulmakarvojen ja ylaluomien kohotus
Ihon värin muutos ja pigmentiläiskien normalisointi
Vajaan tilan täyttäminen ja luonnollisten muotojen palauttaminen tarpeen mukaan käyttäen erikoistekniikkaa

Mesolankojen vaikutus vartalolle

Kollageenin muodustumisen stimulointi ja ihon nuorentuminen
Lymfan luonollisen liikkumisen paluu
Rasvoja hajottava vaikutus
Selluliitia hajottava vaikutus
Kiinteyttävä vaikutus
Ongelma-alueiden ja ihon värin paraneminen
 The lookin kotisivuilta, löytyy  vielä enemmän tietoa: The Look - Mesolangat


- Joni Virtanen

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Itseasissa kyllä olen hieman lihonut, mutta nyt kokoajan mennään takaisin parempaanpäin. Joulut sun muut sekoitti ruokavalion ja laiskistuin liikkumaan, se näkyy nopeesti!

      Poista