Golden eyelashes

maanantai 21. joulukuuta 2015

The lookin matkassa: Kokemukseni nenäleikkauksesta - Ennen & Jälkeen kuvia!


Tervehdys lukijat!Minulta kysellään lähes päivittäin nenäleikkauksesta, usein toivotaan, että kertoisin enemmän ja yksityiskohtaisemmin operaatiosta, matkasta sekä kirurgista, joka suoritti leikkauksen. Pyysin lupaa The Lookilta käyttää muutamien nenäleikkauksessa käyneiden ennen & jälkeen kuvia, heidät on leikannut samainen kirurgi, kuin minutkin. Eli kyseinen kirurgi on nimeltään Vasilis Tsiongas, hän on nenäspesialisti, mikä tarkoittaa, että hän on erikoistunut nenäleikkauksiin. Kuvat esillä blogin lopussa.


Alunperin kävin useassa kauneusklinikassa nenäkonsultaatiossa, enkä ollut tyytyväinen heidän näkemykseensä "minkälainen nenä minulle leikattaisiin" tuntuu, ettei minua kuunneltu tarpeeksi, enkä myöskään ollut tyytyväinen hintaan! Monissa paikoissa joutuu maksamaan itsensä konkurssiin päästääkseen kauneusleikkaukseen, varsinkin suomessa nenäleikkaus on sellainen, mikä maksaa! Todella harvat ovat täälä erikoistuneet nenäoperaatioihin, tai edes lähtevät leikkamaan ilman mitään onnettomuutta, terveydellisiäsyitä jne. Suostuessaan he haluavat päättää, miten nenä leikataan ja hinnatkin ovat taivaissa, huoh. Tämä on vain minun kokemukseni, kun tosiaan kävin useissa paikoissa konsultaatiossa. The look:n kautta sain edullisen hinnan, tasokasta palvelua ja matkat(lennot kreikkaan),majoitus(kreikassa) sekä kuljetus kuului tuohon 3900euron nenäleikkaus hintaan. Itseasiassa suomesta et löydä muuta yhtä edullista ja hyvää diiliä, kuin tuo!

Lopulta päädyin monien tuttujenikin suosimaan The Look:n konsultaatioon, mikä oli ilmainen ja oikeastaan heti soittaessa ajanvarausta, sain hyvän fiiliksen siitä, kun minulle sanottiin puhelimessa; "Eiköhän saada sinulle juuri sellainen lopputulos, kuin haluat" No menin nenäkonsultaatioon The Lookkiin ja kyselin paljon leikkauksesta, matkasta kreikkaan ja sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset! Kuvailin minkälaisen lopputuloksen haluaisin, otimme kuvat sivu/etu ja viistoprofiilista, jotka lähetimme kirurgille kreikkaan. Kirurgi otti pian yhteyttä ja lupasi täyttää toiveeni! Jotkut ei leikkaukseen mennessä vielä tiedä, minkälaisen lopputuloksen haluaa, mutta siinä tapauksessa henkilökunta kyllä osaa auttaa kuvailemaan ja hahmottamaan sinulle esimerkkejä, että lopputulos olisi hyvännäköinen.


Sain tarkat ohjeet suullisena, sekä kirjallisena, miten valmistautua leikkaukseen ja sain lähetteen verikokeisiin ja vielä kreikassa minulta otettiin verikokeet, tutkittiin sydänäänet ja muut arvot, että leikkauksessa ei tulisi mitään yllätyksiä (komplikaatioita) niin pystyi turvallisin mielin itsekkin odotella leikkausvuoroaan. En pelännyt yhtään! Yleensä jännitän vähän kaikkea, mutta en tuolloin. Tykkään kun hommat tutkitaan perinpohjin, niin ettei tarvitse vainoharhailla tai pelätä henkensä puolesta. Olin niin monia vuosia odottanut nenäleikkausta, niin oli todella epätodellinen fiilis kokoajan...On kysytty toistuvasti, että pelkäsinkö leikkausta, niin tuossa tuli vastaus...EN. :)


The look lennättää kreikkaan muutamia ihmisiä kerrallaan, silloin meitä oli kaksi, sekä The Look:n sairaanhoitaja Mirja Valkoinen. Hän toimi tukena, hoitajana ja piti huolen meistä kaikin tavoin! The Look:lta tulee aina mukaan henkilökuntaa, jotka huolehtii, käy katsomassa sairaalassa ja on sielä muutenkin tukena ja apuna. Itse olen aika huono englannissa (hävettää myöntää) mutta onnekseni oli mahdollisuus tulkkiin ja kaikki muut osasivat, joten sielä kyllä kaikki on yhtä porukkaa, eikä sinua jätetä yksin, jos tarvitset apua esim kommunikointiin. Kreikan Larissassa/Thessalonikissa viivytään noin 3-4vrk ja tarpeenmukaan.

Ensimmäisenä päivänä/iltana kävimme kaikki klinikalla tapaamassa kirurgia, keskustelemassa operaatioista vielä jne. Tuon jälkeen menimme yhdessä syömään, katselimme paikkoja kaupungilla ja vähän shoppailua ja jätskiä auringonpaisteessa. Seuraavana päivänä pääsimme klinikalle, sitten meidät leikkattiin vuorotellen. Ja päivän aikana kirurgit leikkaa 2 asiakasta. Kun pääset sairaalasta, sairaanhoitaja hakee sinut hotellille, jossa saat makoilla, tilata ruokasi suoraan huoneeseen tai jos jaksat, niin saat lähteä viettämään aikaa muuallekkin. Hotelli sijaitsee tosi upealla paikalla, josta on huikeat näkymät kaupunkiin. Matka oli todella miellyttävä ja ennenkaikkea, sain haluamani, eli uuden nenän!

On kysytty myös, miten pian paranin ja oliko hirvittävät kivut nenäoperaation jälkeen. No pelkäsin tosi paljon leikkauksen jälkeisiä mahdollisia kipuja, olin googlettanut ennen leikkausta kaikkien muiden kokemuksia ja jotkut kirjoittivat ihan hirveyksiä, mutta ymmärsin leikkauksen jälkeen, että ei tosiaan olisi kannattanut lukea keskustelupalstoja, sielä ihmiset pelottelevat toisia vain. En tuntenut minkäänlaista kipua, särkyä, en mitään.. Sain toki kipulääkettä heti herätessäni ja vielä kotiin sain kunnon särkylääkkeet ja tulehduksen ehkäisemiseksi antibiootit. Olikohan kipsi nenässäni noin viikonpäivät tai vähän reilu, niin se otettiin pois. Sekin oli oikein hyvää palvelua The Lookilta, kun minulla ei ollut sinä päivänä autokyytiä siihen kellonaikaan, enkä kehdannut sen näköisenä kulkea julkisesti missään, niin sieltä tultiin meille kotiin irroittamaan kipsi ja tuotiin puhdistusta varten tarvikkeita apteekista. Noin 1kk niin mustelmat olivat silmien ympäriltä lähtenyt ja pikkuhiljaa vaan turvotuskin lähti, eikä sitä huomannut edes, miten nopeasti parantuu. Sain lisäksi viestejä/soittoja Tiina Jylhältä sekä Suvi Pitkäseltä, he kysyivät miten voin ja olenko tyytyväinen. The look saa kyllä asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi! Eikä tämä ole mitään jonninjoutavaa selitystä, vaan ihan täysin totta.

Olen ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen, enkä kadu hetkeäkään nenäleikkausta. Kiitän The Lookkia kaikesta mahdollisesta tuesta, ammattimaisesta palvelusta ja koko elämäni muuttamisesta parempaanpäin, isokiitos tottakai myös Vasilis Tsiongas kirurgille.Tässä ensiksi tämä minun ennen jälkeenkuva:
Sitten laitan tähän toisesta miehestä, jonka nenä on myös operoitu ja sen suoritti samainen kirurgi:
Ja sitten yksi lemppareistani, tämän naisen sivuprofiilin muutos on huikea myös! Niinkuin on myös kyllä tuon ylläolevan miehenkin. Tässä:


Tässä vielä yksi nainen:
Jos yhtään epäröit, minne mennä ja minne otat yhteyttä miettiessä nenäleikkausta tai miksei muutakin kauneusoperaatiota, niin laitan vielä loppuun yhteystiedot, koska suosittelen mielelläni paikkaa lukijoilleni! Mielestäni jokainen ansaitsee mahdollisimman parhaan palvelun ja lopputuloksen, jaan mielelläni kokemuksen muiden kanssa. Aina saa tulla kyselemään lisää, tarvittaessa! Tuosta puhelinnumerosta, voitte varata ajan konsultaatioon. The look toimipisteitä on myös muilla paikkakunnilla, ihan ympärisuomea: Helsinki, Lahti, Tampere, Turku, Pori, Oulu, Lappeenranta ja tietty tallinnasta löytyy.

The Look/Suvi Pitkänen: 040-7712053 

Osoite: Snellmaninkatu, 15
Helsinki.
E-mail: info@thelook.fi, suvi@thelook.fi

Täältä The lookin kotisivuilta, saatte myös tietoja eritoimenpiteista/hinnoista sekä yhteystiedoista: http://www.thelook.fi/


- Joni Virtanen