Golden eyelashes

maanantai 2. marraskuuta 2015

Sexhibition party 2015

Iltaa!


Kiva palata pitkästäaikaa ruuduntaakse kirjoittamaan sekä tyhjentämään aivoja rankan viikonlopun jälkeen. Olimme ystäväporukalla seksimessuilla, olin itse Juhan kanssa ensimmäistä kertaa kyseisessä tapahtumassa, emmekä oikein omaksuneet tapahtuman luonnetta itsellemme sopivaksi, vaikka kaikinpuolin hauska meininki, lisäksi saimme tosi hyvää kohtelua, niin itse tapahtumassa, kuin tuon jälkeen virallisilla kutsuvieras jatkoilla milliclubilla! Varmaan olemme liian nössöjä tai vaikea selittää, lähinnä sellainen live seksiakti ei oikein sytyttänyt ja tuntui oudolta, mutta monia sytyttää, itseppähän sinne menimme, eikä kyllä yhtään kaduta! Kaikkea pitää kokeilla. Sitäpaitsi hyvällä porukalla voit mennä, vaikka takapihalla bilettää ja on superhauskaa. Juhlat kuin juhlat, mutta seurue on oltava aina hyvä :)


Tapasimme useita ammattistrippareita + muita aikuisviihdetähtiä ja alalla olevia henkilöitä, jotka osasivat juhlia, jos ei muuta! Mielestäni oli myös hauskaa, kun Juha,Elena, Suvi sekä minä saimme kutsun lavalle ja yleisöstä huudettiin vapaaehtoisia antamaan meille sylitanssia, erittäin mielenkiintoista, heh. Anssi (Mr Lothar) Juonsi tuola lavalla ja piti meininkiä yllä. Löysimme toki kaikenlaisia hauskoja tuotteita myyntipisteistä, ostimmekin tuollaiset peniksen muotoiset tikkarit, joista piti tietty ottaa kuvia niitä imeskellessä, haha! Lopultahan nuo tikkarit unohtuivat johonkin pöydälle ja maksoimme niistä 7e kpl. Ei hinnalla pilattuja?:D Ylläolevassa kuvassa, myös Armi Mattila. Kävimme tervehtimässä häntä ja otimme muutaman kuvankin siinä samalla.


Palaan vielä tuohon, kun mainitsin, että julkinen seksinharrastaminen häiritsi minua sekä Juhaa hieman, mutta ei seksin esilläolo muuten häirinnyt todellakaan ja olemme pitämässä Juhan sekä Suvin kanssa yhteiset synttärit, joissa tulee aika vahvasti olemaan seksiteemana! Joten ei tässä mitään siveydensipuleita olla. Olen vasta tutustunut suviin ja nähnyt parikertaa, pidän todella paljon hänen persoonastaan! Ihan mielettömän hauska, sekä sydämmellinen ihminen, jos pitää kahdella sanallakuvailla tuoretta tuttavuutta. Tulen toimeen aikalailla kaikkien kanssa, mutta pidän erityisesti ihmisistä, kun tunnen voivani keskustella halutessani hänen kanssaan järkevästi ja haluan lähelläni olevien ihmisten tuovan hyvää energiaa, en katsele sekunttiakaan hankalia ihmisiä! Juha sekä Elena taas on täysin luonnonlapsia, heistä ei tiedä koskaan mitä seuraavaksi sanovat tai tekevät, se ei ole koskaan pahantahtoista, vaan luontevaa ja  aitoa.


Noin kokonaisuutena viikonloppu sujui tosi mukavissa merkeissä, muutamia valopilkun jälkeen tapahtumia lukuunottamatta, kun minun ja Elena Vikströmin kimppuun käytiin, mutta se tilanne oli yhtä nopeasti ohi kuin alkoikin, kun juoksimme taksiin ja pääsimme niiden hirviöiden kimpusta. Tuollaisia agressiivisia tilanteita ilmenee aika herkästi taksijonoissa tai missä vain kadulla baarien sulkemisajan jälkeen, ihmiset ovat todella humalassa ja luulevat kännissä olevansa voittamattomia tai jotain. Hyvin typerää touhua, mutta eiköhän se siitä...


Muuten kuuluu tosi hyvää ja nyt edessä on vain treeniä, treeniä! Aloitan esim vesijumpan Elenan kanssa ja siinä samalla kuntosalia, niin eiköhän tässä johonkin kuntoon ala tulla, sitten on myös tämä shot for slim tuote, jota käytän vielä jonkinaikaa, se on ollut hyvä nesteenpoistaja, kehonpuhdistaja ja auttaa jonkinverran viemään näläntunnetta jne. Mulla on pari sellaista proggista, jotka on työnalla ja niistä tullaan kuulemaan vielä lisää. Nyt mennään vain päiväkerrallaan, tykkään elää hetkessä, enkä murehtia. :) Eipä tosin ole murehdittavaa.


Toivottavasti teillä oli hauska viikonloppu(halloween) meistä kukaan ei pukeutunut miksikään, ehkä sitten ensivuonna!


- Joni Virtanen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti