Golden eyelashes

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Shoppailua & SairasteluaMukavaa keskiviikkoa kaikki!


Olen tässä jo muutamia päiviä taistellut silmätulehdusta vastaan, kun iski tosi ärhäkkä tulehdus, eikä määrätty antibiootti voide riittänyt yksistään, vaan sain eilen käytyä yksityisellä lisää lääkkeitä. Nyt alkaa näyttää siltä, että 2-3päivän sisällä näytän taas ihmiseltä. Hieman alkaa ärsyttää tämä sisällä oleminen, koska en kehtaa tämän näköisenä juurikaan liikkua missään pahemmin, mutta tälle ei voi nyt mitään, joten on kärsittävä vielä muutama päivä. On oltava optimistinen. :)


Olen kotona ollessani tehnyt varmaan 3 suursiivousta ja oikeastaan aina siivoan perusteellisesti, vaikka olisin tehnyt niin äsköttäin. Oon aika friikki siisteyden suhteen. Oon repinyt vaatteitani kaapista alas ja järjestellyt niitä uusiksi ja nytkun en ole kehdannut käydä edes salilla, niin olen jumppaillut kahvakuulan kanssa. En ole aiemmin omistanut salikorttia, vaan maksanut aina yksittäisiä käyntejä, mutta nyt ostin sellaisenkin läheiseen kuntosaliin, josta on kivan lyhyt matka tallustella kotiin suihkuun.


Tänään on ollut niin tympääntynyt fiilis, että purkasin pahanolon nettishoppailuun, niinkuin yleensä. Se on liian helppoa ja sokaistun ihan tilatessani vaatteita, niitä vaan kertyy ihan tajuttomasti, enkä käytäkkään lähes kaikkia. Oon lahjoittanut säännöllisesti nyt 2vuodenajan uffille vaatteita, joita en enää käytä. En pystyisi nykyään heittämään roskiin mitään, koska mielestäni kierrätys on tärkeää ja saan hyvän fiiliksen siitä, että joku voi ostaa kivoja vaatteita edullisesti.


Tilaan aika useasti netin välityksellä vaatteita, koska en viihdy kaupoissa.Toki joskus on kiva kavereiden kanssa shoppailla ja juoskennella monissa erikaupoissa, mutta hyvin harvoin jaksan sellaista härdelliä. Tiedän aika pitkälti mitä haluan ja katson enemmän laatua, kuin hintaa. Shoppailusta tulee aina niin hyvä fiilis! Mikäköhän siinäkin on, niin siistiä ? Heh.

Nyt on mentävä pesemään pyykkiä ja syötävä välipalaa, joten lopettelen tältäerää. Nähdään taas pian. <3


- Joni Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti