Golden eyelashes

tiistai 22. syyskuuta 2015

Pohdintaa kauneuskirurgiasta/arvostelusta - Rakel Liekki - The LookHEI VAAN!


Olen katsellut ylellä pyörivää kioski ohjelmaa, jossa Rakel Liekki pohtii ääneen erilaisia asioita. Nyt törmäsin tälläiseen videoon, kuin Rakel Liekki: Petinkö feministit, kun otin botoxia? Ja itse pidän tätä mielenkiintoisena keskustelun aiheena, koska jos nyt unohdetaan sukupuolet tyystin ja mietitään, minkälaisia tunteita yleisestiottaen kauneuskirurgia herättää esim somessa, kun aika monet julkisuudenhenkilöt sekä sinnepäin olevat henkilöt puhuvat aika avoimesti toimenpiteistään, sekä mahdollisista tulevista kauneustoimenpiteistä. Monet suomalaiset pitää itsensä korjailua/muokkaamista epäreiluna, vääränä, luonnottomana. Ymmärrän täysin erikannan omaavia ihmisiä, oli kyse mistä tahansa asiasta, sellaista elämä on! Toivoisin, myös tämän toisen osapuolen omistavan edes hieman suvaitsevaisuutta. Emme voi olla kaikesta samaamieltä, se on päivänselvää.


No mitä en ymmärrä?


Minun kerrottua tulevasta nenäoperaatiosta, sain valtavasti negatiivista palautetta, että muutun rumaksi ja olen täysi idiootti, jos teen sen. Nämä samaiset palautteen antajat, ovat haukkuneet jo muutaman vuoden minua rumaksi idiootiksi anonyymina. Joten... En siis oikein ymmärrä, ihmisten raivoa ihmistä kohtaan, joka kuitenkin päättää ehostaa itseänsä kauneuskirurgialla? Minulla on paljon facebook kavereita, enkä huomaa aina jos joku poistaa minut, ellei hän olisi sattumoisin läheinen, mutta kuulin tälläisen jutun, että eräs ystäväni kaveri kaveri oli poistanut minut facebook kavereistaan, koska olen käynyt nenäleikkauksessa, sekä huuliani on täytetty. HAH!! Onko todellista? Ja ihan vaan tuon syyn vuoksi piti mainita hänestä, koska olimme muutaman kerran jutelleet ihan mukavia ja tykkään vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa, mutta että tälläinen päätös orastavalle kaveruudelle? No onpa aikamoista, todella absurdia!


On hyvin yleistä kuulla olevansa ruma, varsinkin somessa, jos kerrot toimenpiteestäsi, mutta tavalliset ihmiset eivät huomaa edes monia kauneusleikkauksia kasvokkain, ellei niitä ole vedetty jollaintasolla överiksi. Ja nämä, jotka vetää överiksi ulkonäkönsä muokkauksen, on se vähemmistö, joka saakin palstatilaa mediassa paljon, se sitten luo mielestäni aivan vääränkäsityksen kauneuskirurgiasta. Itsellä on tavoite tuoda kauniita/komeita piireitä esiin ja se on myös lähtökohtaisesti kaikkien kauneuskirurgien ja alalla olevian tavoite tuoda hyvät puolesi esiin.

Kasvoistani;  huuliani nostettiin sivuilta ja annettiin vain hieman volumia (paksuutta) ja poskipäitäni on täytetty, koska luonnollisesti posket on sellaiset lättänät, eli poskipäät tuovat myös särmää, mutta onhan paljon niitäkin, joiden poskipäitä nostettu melkein otsaan asti, heh. Nenä häiritsi vuosia minua ja minun näkemykseni mukaan, se oli liian terävä sekä korkea kapeisiin kasvoihini, joten halusin madaltaa jne. Oonhan tuosta nenästä jo kauheasti kirjoittanutkin, joten se siitä.


Ja vaikka nyt Rakel Liekki puhui tuossa videossaan lähinnä botoxista, mutta halusin ottaa vähän laajemmin kantaa aiheeseen. Ja botoxia käytetään moneen asiaan, kuten: liikahikoiluun, migreenin hoitoon ja tietysti ryppyihin. En edes tiedä mihin kaikkeen sitä voidaan käyttää.

Itse käyn The Look:lla asiakkaana, otan sielä huulet sekä muut hoidot ja nenäleikkaukseni tehtiin heidän kautta kreikassa, jossa oli ihana ylellinen klinikka, eikä hinnatkaan ole yhtään pahat ja hyviä tarjouksia melkein kaikista toimenpiteistä aina tulee! Kannattaa tutustua The lookin fb-sivuihin: TheLookKauneusKlinikkaTiinaJylhäHelsinki

The Lookilla on myös toimipisteitä ympärisuomea, joten jos muualtapäin suomea, niin vierailkaa The Lookin virallisilla kotisivuilla: http://www.thelook.fi/fi/  ja ottakaa yhteyttä sielä oleviin yhteystietoihin. - Joni Virtanen

Email: jonivirtanen90@gmail.com2 kommenttia:

  1. Joni, voisit tarkastaa tekstisi aina ennen julkaisua, ettei tule virheitä. Antaa kirjoittajasta hieman hölmön kuvan, jos käyttää sanoja joita ei sitten osaa kuitenkaan kirjoittaa oikein. ( todella abrsundia! ) Tämä oli vain pienenä vinkkinä sinulle .Mukavaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaivaamasi virhe korjattu. :) Mukavaa syksyä sinulle myös!

      Poista