Golden eyelashes

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Paljon puhutut hottiksetNoniin, päätin nyt ottaa vähän kantaa osallistumalla tähän kirjaimellisesti kuumaan keskusteluun, kuka tai mikä on siis hottis? Syksyn ehdottomasti seuratuin reality-sarja hottikset jakaa mielipiteitä, osa pitää ohjelmaa harmittomana viihteenä, osa ärsyyntyy jo pelkästä nimestä "hottikset" Ja miksi? On päivänselvää, että jokainen haluaisi olla ns hottis, joten uskoisin sen suututtavan ihmisiä, että joku uskaltaa nimittää itseänsä todella kauniiksi/komeaksi. Onko se kuitenkaan näiltä katsojilta jotenkin pois? Jos pitää itseään hyvännäköisenä uskaltaen sanoa ääneen tv:ssä, niin se osoittaa, että on sinut itsensä kanssa, enkä näe oikein muuta syytä hermostua tuollaisesta, ellei itse kärsi huonosta itsetunnosta.

Ei, en väitä että kyseessä olisi välttämättä kaikkien kohdalla kateutta, vaan uskoisin, että siinä kohtaa myös kaksi erilaista ajatusmallia ja meille tuntematon on aina pelottavaa, siten reagoidaan siihen myös vihalla, pelolla tai miten kukin nyt reagoi. Psykologia on aina kiehtonut minua, eli miten ihmiset ajattelee, reagoi ja toimii eritilanteissa, on tosi mielenkiintoista. Reality-sarjat monesti aiheuttaa monia tunteita ihmisissä, se on välillä hauskaa, mutta surkuhupaisaa katseltavaa sivusta.

Sarjan päätähdet on pääsääntöisesti mielestäni rempseitä ja kirjaimellisesti hottiksia, eikä vain ulkonäkönsä perusteella, vaan asenteensa! Itse ihailen tuollaista rohkeutta ja itsevarmuutta, mitä esim ystävälläni Juhalla on. Hän olisi tuolla asenteella, vaikka finninaamaisena kodittomana kuumapakkaus! Olen sitä mieltä. En kuitenkaan olisi valinnut paria tyyppiä mukaan tuohon ohjelmaan, juuri tuon asenteen puutteen vuoksi, mutta turha siitä sen enempää on vatvoa tässä vaiheessa! Valtaosa on mielettömiä persoonia, sekä ilosilmälle.


Ei mulla nyt tässä oikein muuta ollut tästä aiheesta, mutta laittakaa ihmeessä kommenttia, vaikka anonyymina, mitä tykkäätte sarjasta ja kuka on teidän suosikki hahmonne!

- Joni Virtanen

2 kommenttia:

  1. Koska oot somasessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ilmoittelen siitä, kun ajankohtaista, mutta en nyt juuri pysty kertomaan tarkkaa ajankohtaa. :) Anyway sielä minua vielä nähdään! <3

      Poista