Golden eyelashes

lauantai 29. elokuuta 2015

TÄMÄN HETKEN KUULUMISET JA MUUTA ...

Moi kaikki!


Nyt tuli sopiva sauma kirjoittaa teille ihanille lukijoille taas! Ajattelin kertoa kuulumisiani mm, miten hyvin olen toipunut nenäleikkauksesta. Leikkauksesta on nyt 1kk 5päivää, enkä ole kertaakaan kärsinyt minkäänlaisista säryistä/kivuista, ainoa ongelmani oli kosmeettinen, eli mustelmat silmienalle ja niiden ympäristöllä, mutta se ei nyt menoa haitannut! Turvoitus on laskenut oikein hyvin, mutta esim aurinkolaseja pitäessä huomaa painautumisen jäljet, että nestettä on vielä, sielä nenänvarressa, niinkuin myös nenänpäässä, mutta kaikki aikanaan! Kuitenkin huomattava turvoitus on lähtenyt ja pidän hyvin paljon tästä lopputulouksesta.

Varmaan kirjoitin aiemmin, että mitä haluan nenälleni tehdä leikkauksessa, eli halusin madaltaa korkeaa nenänvarttani, sekä siinä samalla tottakai kaventaa ja hieman pienentää, koska alkuperäinen nenäni häiritsi minua hyvin pitkään. Innostuin tuossa vähänaikaa sitten käydä täyttämässä huuliani, lähinnä halusin tuoda esiin enemmän ylähuultani ja huuleni ovat nyt ihan tavalliset, eikä mitenkään yliampuvat. Olen saanut paljon posiitivista palautetta uudesta ilmeestäni, vaikka en ole mennyt toimenpiteisiin niiden toivossa, olen myös saanut kritiikkiä mm, että näytän naismaiselta. En sanoisi, että näyttäisin naismaiselta, vaan ikäistäni nuoremmalta, ehkä söpömmältä kuin ennen, mutta imagoni ei kärsi tuosta kylläkään.


Olen varmasti kertonut, että en ole kauneuskirurgian puolestapuhuja ja suosin     
aina luonnollisuutta, mutta minusta kauneusleikkauksissa ei ole mitään pahaa, jos on harkinnut asian tarkkaan sekä ottaa riskeistä ja muista hyvin selvää. Jos joku nyt sattuu haukkumaan nenääsi, leukaasi tai muita piirteitäsi, niin se ei mikään syy käydä muokkaamassa itseään, vaan rakasta itseäsi, juuri sellaisenä kuin olet, silloin muutkin rakastavat ja laitat jauhot suuhun ilkeyksille. Voin kirjoittaa tästäkin ihan oman postauksen ja olen varmaan kirjoittanut sosiaalisessa mediassa tästä aiheesta, mutta en syvenny tässä sen enempää tähän, vaan menen eteenpäin! Lisään blogini loppuun, linkin kauneusklinikoiden fb-sivuille, joissa olen käynyt toimenpiteissä. Niitä kannattaa seurata, koska sinne tulee mahtavia tarjouksia sillointällöin pienhoitoihin, esim botox-huulitäyte  hoitoihin. Ja muistakaa, että hoitoihin vaaditaan aina täysi-ikäisyyttä.


Mietin viimeksi tänään, mitä kaikkea positiivista tämä blogistin "ura" on tuonut minulle, se on tuonut hyvin paljon ihania ihmisiä, jotka ovat jakaneet kanssani tarinoitaan, vaikeistakin asioista iloisiin elämäntapahtumiin. Olen saanut uusia kavereita, löysin tavallaan tämän elämäntyylini vuoksi nykyisen rakkaan ystäväni, jonka kanssa ystävyys vain vahvistuu päivä päivältä. <3 Viimeinen blogini pisti oikeasti ajattelemaan, olenko kokenut enemmän pahaa kuin hyvää ns huomioh*oraukseni ansiosta, niin kyllä todella paljon sellaisia asioita, joita ei rahalla tai millään saa! Niin upeita asioita mahtuu joukkoon. :) Olen hyvin kiitollinen kaikesta. Tähän väliin mahtuu paljon vuosia, vastoinkäymisiä, onnenhetkiä ja olen tarvinnut ne kaikki kokemuksena sekä henkisenä kasvuna.


Edellisessä blogissani oli kivasti rekisteröityneitä seuraajia, lukijatilastot tuhanissa viikottain, mutta kun olen ollut "vähän" ruosteessa, niin suosioni on laskenut hieman ja ymmärettävästi! Lupaan parantaa blogiani, kirjoittaa taas eriaiheista niinkuin ennenvanhaan, enkä aina vain kuulumisiani/ajatuksia. Alkaa vähän itseänikin ärsyttää tämä yksitoikkoisuus, mutta mennään parempaanpäin kokoajan. Minulle saa ehdottaa blogiaiheita ja antaa muutakin palautetta! Sähköposti: jonivirtanen90@gmail.com


Ja ihan vinkkinä, käykäähän tutustumassa uuteen aluevaltaukseeni, eli www.somanen.com/jonivirtanen (sivusto on yli18vuotiaille, pahoittelen) mutta pidän tuola silloin tällöin liveshowta, eli olen webcamissa, joko yksin tai kavereitteni kanssa ja jutustelen kanssanne, koska voitte kirjoittaa minulle chatissa realiaikaisesti, eikä tuonne liittyminen tai sielä kommunikointi maksa yhtikäs mitään! Ja mikä vielä parasta, voitte itsekkin pitää tuola samanlaista showta. Tuollainen ns livevloggaus on nyt ihan uusinta uutta! 2015 vuotta, heh. Seuraava show minulla on 02.09 klo 20-22.00 tervetuloa höpisemään kanssani. Kiitos ajastanne ja hyvää yötä tai huomenta! :D

- Joni Virtanen

7 kommenttia:

 1. mitä mieltä olet siitä, että tulevassa HOTTIKSET -ohjelmassa on se sun kaverisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Toni! Odotan innolla Hottikset-ohjelmaa. Hauska nähdä ystäväni tv-ohjelmassa ja minutkin voi siitä bongaa jostain jaksosta. Muista säkin katsoa 8.9 klo20 neloselta. ;)

   Poista
 2. se on hyvä kuulla, että nyt on jäbällä Jonilla nenä kunnossa ja oot tyytyväinen itseesi. Siitä on hyvä jatkaa..... kaikkea hyvää sulle ja olen toki seurannu sua ja sun kirjoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla ja hyvää jatkoa myös sulle! :)

   Poista
 3. Komea mieshän sä oot. näkeehän tuon :-)

  VastaaPoista
 4. Heh, suomi24:ssä taas ruodittu sua:

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/13776965/johtaja-virtasen-nenatragedia#comment-80551748

  VastaaPoista
 5. ei ollu sitten somanen lähetystä 2.9.? oliks nöpönenällä kumpi liian turvoksissa nokka vai nuppi?

  VastaaPoista