Golden eyelashes

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Minkälaisia ennakkoluuloja nenäleikkaukseni herättää?Hei kaikki!


Nyt se on totta ja ihan lähellä, siis pitkäaikainen haaveeni, nenäleikkaus! Ajattelin aluksi, että kerron kyllä meneväni kauneusoperaatioon, mutta en vatvo siitä julkisessa blogissani sen enempää, mutta mielestäni on ihan kiva puhua siitä, enkä pelkää mitä mielipiteitä se muissa herättää. Päinvastoin! On hyvä puhua asioista, joista on täysin vääräkäsitys, ainakin valtaosalla.Ihan aluksi haluan sivistää ihmisiä tiedolla, että kaikki kauneusleikkaukseen menevät eivät halua näyttää tietyltä supertähdeltä, eläimeltä tai hirviöltä. Suurinosa meistä arvostaa oikeaa kauneutta ja sitä, että ruumiinosat ovat suhteessa toisiinsa. Järkevät ihmiset, jotka on valmiita leikkaukseen(mielestäni) on harkinnut toimenpidettä jonkinaikaa, jopa vuosia? Itse olen 16vuotiaasta asti miettinyt nenäleikkausta ja nyt varmaan 3vuodenajan katsellut eriklinikoita, kysellyt ammattilaisilta mielipiteitä ja nyt olen valinnut The Lookin sopivaksi, joka lennättää minut kreikkaan toimenpiteeseen hyvän kirurginkäsiin, joka on erikoistunut nenäoperaatioihin. Ja täytyy mainita vielä tähän, että nenäleikkaus on yksi vaativimpia toimenpiteitä, mikä vaikuttaa ulkonäkösi muutokseen, joten varsinkin tätä leikkausta on suotavaa harkita jonkinaikaa.
Haen nenäleikkauksella tyydytystä ja helpotusta itselleni, tiedän tosi hyvin mitä haluan, sekä mihin olen ryhtymässä. En ala tässä ihan yksityiskohtaisesti vielä kertomaan, mitä nenälleni tehdään, mutta voin leikkauksen jälkeen pitää teidät ajantasalla parantumisessa ja lisätä ennen & jälkeen kuvat. Itseäni jännittää enemmän lentäminen päämäärään, kuin itse leikkaus. Siitä olen vain tosi innoissani ja odottavin mielin. :) Siistiä!


Voisin vielä kertoa, minkälaisia ennakkoluuloja nenäleikkaukseni herättää, sekä mikä on yleinen olettamus operoitua ihmistä kohtaa. No minähän olen saanut kuulla miljoonakertaa, miten minusta tulee Michael Jackson kopio ja että nenäni voi tippua, kun kumarrun, haha! Michael Jackson kuului valitettavasti juuri heihin, jotka halusivat vetää överiksi jostainsyystä kauneusoperaatiot. Muistaakseni luin jostain, että hän kävi reilusti yli suositellun määränläpi nenäoperaatioita. Joko hän halusi olla joku toinen mielessään tai elää tietyssä illuusiossa, who knows? Ihan normaaliahan tuollainen ei melestäni ole, vaikka ei se siitä ihmisestä pahaa tee, eikä se anna syytä haukkua ketään. Se on vain mielestäni tyhmää pilata hyvä ulkonäkö, mutta en siltikään pidä ketään huonompana, vaikka olisin erimieltä jostain tai toimisin eritavalla. Nyt siirryttiin taitavasti seuraavaan aiheeseen, joka ihmetyttää kovasti, eli miten ihmiset muuttuvat todella vihaiseksi, kun joku haluaa käydä kauneusleikkauksessa, se saa monet raivonpartaalle, mutta MIKSI? Hivenen huvittavaa..


Ja sitten vielä tämä, johon olen törmännyt useasti ja miettinyt taas, miten tyhmiä ihmiset voikaan olla vielä nykyaikana. Eli, oletetaan että kauneusoperaatiossa käynyt ihminen on muuttunut jotenkin henkisesti ja kaikki operaatioissa käyneet on samanlaisia luonteeltaan(arvoiltaan) Miten joku voi ajatella näin? Toki monien itsetunto paranee, kun korjataan jokin ominaisuus, jonka johdosta kärsinyt ja jopa ollut masentunut, mutta ei se kauneusleikkaus ole avain maailmanvalloitukseen, tai tee sinusta aivan toista ihmistä.

Tälläisiä ihmeellisiä ajatuksia kauneusleikkaukset herättää monissa, toki toisaalta ymmärrän pienet ennakkoluulot uusia asioita kohtaan, jotka ovat todella kaukana omasta elämästä ja kun siihen päälle törmää mediassa tähän vähemmistöön, jotka haluaa järkyttää ulkonäöllään liittäen siihen sanan kauneusoperaatio(t) silloin se automaattisesti saattaa toiminnan huonoon valoon.


Toivottavasti saitte kirjotuksestani jotain tolkkua, sekä toisenlaista näkökulmaa kauneusleikkauksia kohtaan. Jos teillä tulee kysyttävää aiheesta tai haluatte ehdottaa aiheita blogiini, niin laittakaa rohkeasti sähköpostia: jonivirtanen90@gmail.com


- Virtanen Joni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti